1 Φεβ 2011

Όροι σχολιασμού στο taxalia

Στο taxalia blog είναι δυνατός μόνον ο επώνυμος (με τους όρους του διαδικτύου) σχολιασμός άρθρων και απόψεων, όπως σε κάθε κοινωνικό δίκτυο. Τα σχόλια ανεβαίνουν αυτόματα από την πλατφόρμα disqus.com και επιτρέπονται μόνο σε πιστοποιημένους από το disqus χρήστες.

Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου, όπως άλλωστε αναγράφεται σε κάθε άρθρο, πριν την πλατφόρμα σχολιασμού.

Το συν-ιστολόγιο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν συκοφαντικά ή δυσφημιστικά ή άλλου είδους ποινικώς διωκόμενα σχόλια, καθώς ο σχολιαστής αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων γράφει, αφού το σύστημα διατηρεί τις ιντερνετικές διευθύνσεις (ip's) των σχολίων, με αποτέλεσμα να είναι εφικτός ο εντοπισμός του σε περίπτωση διάπραξης αδικήματος. Μετά από εισαγγελική εντολή, θα δίδεται στις αρχές η ip του σχολιαστή, εφόσον το συν-ιστολόγιο υποχρεωθεί νομικά σε αυτό.

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Έγκριση σχολίων / Αυτόματες λειτουργίες disqus

Είναι πιθανόν, σχόλια που περιέχουν βωμολοχίες ή συγκεκριμένες λέξεις (bad words filter), να τίθενται αυτόματα σε αναμονή, έως ότου εγκριθούν από έναν συντονιστή.

Είναι πιθανόν, σχόλια που περιέχουν συνδέσμους (links), να τίθενται αυτόματα σε αναμονή, έως ότου εγκριθούν από έναν συντονιστή.

Είναι πιθανόν, σχόλια που περιέχουν πολυμέσα (video, εικόνες), να τίθενται αυτόματα σε αναμονή, έως ότου εγκριθούν από έναν συντονιστή.

Είναι πιθανόν, σχόλια τα οποία επισημαίνουν ως ακατάλληλα (flag) άλλοι σχολιαστές, να τίθενται αυτόματα σε αναμονή, έως ότου εγκριθούν ξανά από έναν συντονιστή ή να διαγράφονται, μετά από αίτημα ικανού αριθμού σχολιαστών.

Ένα σχόλιο στο taxalia με προσβάλλει, τι πρέπει να κάνω;

Αν κρίνετε ότι κάποιο σχόλιο προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail taxalia15@gmail.com. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν και θα διαγράψουμε το σχόλιο, εαν συντρέχουν οι προϋποθέσεις.

Αίτημα επανόρθωσης για οποιαδήποτε δημοσίευση του ιστολογίου

Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που δημοσιεύεται στον ιστότοπο taxalia.blogspot.gr κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο ή φορέα ή εταιρεία, να επικοινωνεί μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: taxalia15@gmail.com, για να επανορθώσουμε, εαν συντρέχουν οι προϋποθέσεις.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη