Άλλο που δεν ήθελε αυτή η κυβέρνηση !

28 Οκτ 2011

Σιγά να μη στεναχωρήθηκε ο Παπανδρέου που ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης! Ευκαιρία ψάχνουν να επιβάλουν τις ιδεοληψίες τους. Λέτε να ήθελε η αστυνομία και να μη μπορούσε να αποτρέψει τις "αντιπαρελάσεις"; Εδώ κατάφερε να ελέξγει και να διαλύσει συγκεντρώσεις/συλαλλητήρια με 1.000.000 περισσότερους οργισμένους! Αλλά τότε...
 οι διαδηλώσεις αμάυρωναν την εικόνα της κυβέρνησης. Σήμερα αμαυρώνουν την εικόνα της πατρίδας. Και ποιός στην Ελλάδα χέστηκε για την πατρίδα! Το κόμμα πάνω από όλα.
Αφού είμαστε η χώρα, που τα κόμματα διέλυσαν κάθε συλλογικό υπόβαθρο, εξαφάνισαν τη συλλογική συνείδηση και συσπείρωσαν ομάδες που η μία κοιτάει να δολοφονήσει την άλλη.
Share

11 σχόλια:

 1. Έπρεπε να πέσουν χημικά δηλαδή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι «προοδευτικοί και δημοκρατικοί» πολιτικοί που κατέστρεψαν τα εθνικά χαρακτηριστικά και αποδόμησαν την οικονομική και ιδεολογική ισχύ της χώρας, παραδίδοντας τον Ελληνικό λαό στα κρεματόρια του διεθνισμού, των αγορών και της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, δεν θα μείνουν για πολύ ακόμα ατιμώρητοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποιοι είναι αυτοί οι πολιτικοί ρε Kimon; Ονόματα δεν έχουν; Γιατί σε ό,τι με αφορά και από ό,τι γνωρίζω, την Ελλάδα από το 1945 και μετά, την κυβερνούν αυτοί που εσύ υποστηρίζεις ως αντίπαλο δέος στον διεθνισμό. Υτοί δηλαδή που δήλωναν πατριώτες, ενάντια στους κομμουνιστοσυμμορίτες. Αυτοί δηλαδή που έδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους άγγλους και αυτοί στη συνέχεια στους αμερικάνους. Τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτών των εθνικά υπερήφανων ελλήνων ζούμε τώρα φίλε, αν δεν το κατάλαβες. Αυτών που επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα εργαλεία να πολεμήσουν για τις ιδέες τους, κάλεσαν τον σκόμπυ και την παρέα του στη χώρα, προκειμένου να τη σώσουν από τον κομμουνιστικό κίνδυνο. Και τη σώσαν. Με το αζημίωτο βέβαια. Μόνο που δεν τη σώσαν από τον άλλο τον κίνδυνο, αυτόν των διεθνών αγορών και της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Από αυτά όχι απλώς δεν την έσωσαν, αντίθετα. Αφού ξεπάστρεψαν με δανεικά πάντα όπλα, κάθε αντίθετη φωνή στη χώρα, έστρωσαν το χαλί στο δ' ράϊχ, το οποίο πολέμησαν χύνοντας αληθινό αίμα χιλιάδες πατριώτες στο πρόσωπο τότε του χιτλερ, προκειμένου να καταντήσουν τη χώρα αποικία και εμάς δουλοπάροικους. Τώρα άμα θες και έχεις τα κότσια, πες μου τα ονόματα αυτών που ευθύνονται και άσε τις γενικολογίες και τις λάσπες στον ανεμιστήρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Λοιπόν,επειδή ήμουν παρόν,ο κόσμος σύμπας έκραζε τον Παπούλια και τους υπόλοιπους,οι Συριζαίοι ήταν ελάχιστοι,είχαν μόνο ένα μικρό πλακάτ,ο κόσμος καταχειροκρότησε αυτούς που παρέλασαν και μάλιστα όταν κάποιοι αναρχικοί/συριζαίοι έβριζαν και γιουχάιζαν αυτούς που τελικά παρήλασαν ο κόσμος τους απομάκρυνε και κάποιοι συνεπλάκησαν μαζί τους!Για να μην πουν διάφοροι ακροαριστεροί ότι ο κόσμος δεν ήθελε την παρέλαση,διαβεβαιώ ότι έγινε το εντελώς αντίθετο!Ο κόσμος ήθελε την παρέλαση και μάλιστα με ενθουσιασμό,τον Παπούλια και τα λοιπά μέλη του ξενόδουλου καθεστώτος δεν ήθελαν!
  Έπειτα,η παρέλαση έγινε αυθόρμητα!Η φιλαρμονική παίρνοντας πρωτοβουλία αρχίζει να παιανίζει και να περνάει παρελαύνοντας μέσα από τον κόσμο ο οποίος έκανε αυτομάτως πίσω και μάλιστα παίζοντας το "Μακεδονία ξακουστή",ο κόσμος καταχειροκρότησε και ακριβώς πίσω από την φιλαρμονική ακολούθησαν με το λάβαρο με τη μορφή του Π.Μελά οι απόγονοι των Μακεδονομάχων,έτσι άρχιζαν να τους ακολουθούν και τα υπόλοιπα τμήματα αυθόρμητα,ο δε κόσμος ήταν ενθουσιασμένος!
  Τέτοιο γεγονός είχε να γίνει από την περίοδο της Κατοχής!Από τότε είχε να απαγορευτεί η παρέλαση όπως έκανε τώρα το κατοχικό και ξενόδουλο καθεστώς του ΠΑΣΟΚ!Και όπως ακριβώς έγινε τότε επί ο κόσμος αυθόρμητα έκανε μια αυτοσχέδια παρέλαση!Τότε επί του κατοχικού δωσίλογου Κ.Λογοθετόπουλου,τώρα επί κατοχικού Γ.Παπανδρέου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ το ΣΥΡΙΖΑ και τους χρηματαγανακτισμένους (γιατί δεν είδα και ποτέ αγανακτισμένους για εθνικά θέματα, παρά μόνο για την έλλειψη χρημάτων!) που ακυρώσαν σε κοινή συνεργασία έναν εθνικό θεσμό... ..Αυτό που ήθελε το ΠΑΣΟΚ τόσους μήνες (να ακυρώσει και να αμαυρώσει τις παρελάσεις) το κατάφερε: να διασύρει κι άλλο την χώρα διεθνώς.... 365ημέρες έχει ο χρόνος για διαδηλώσεις και αντιδράσεις, την σημερινή που όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να ήμασταν ενωμένοι και να δείξουμε πως έχουμε φρόνημα απέναντι στα ιδεώδη μας, και πως είμαστε μια γροθιά απέναντι στον εκάστοτε κατακτητή, καταφέραμε να δείξουμε πως ούτε κράτος έχουμε, ούτε πιστεύουμε σε παρελάσεις και γενικότερα πως... αν δεν έχουμε χρήματα κάνουμε ο καθένας ότι γουστάρει, γράφοντας στα παλαιά μας τα παππούτσια οτιδήποτε άλλο!.. Λες και οι παρελάσεις γίνονται για να τιμήσουμε το ΠΑΣΟΚ, τους πολιτικούς, τους συμβούλους και τον Παπούλια......... ...Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χημικά ήταν αδύνατο να ρίξουν, επειδή θα τα εισέπνεαν και οι ρεζίληδες επίσημοι. Βέβαια υπήρχε κι η λύση να τους δώσουν αντιασφυξιογόνες μάσκες, αλλά τότε θα αυξανοταν ακόμη περισσότερο η γελοιοποίησή τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το ότι ο κόσμος ήθελε να γίνει η παρέλαση κ χειροκροτούσε μετά είναι τουλάχιστον κάτι θετικό.. Eγώ εστιάζω αλλού:

  Όσο γίνεται ευχαίλεο (ή κηδεία κτλ) χωρίς παπά, άλλο τόσο γίνεται παρέλαση χωρίς επισήμους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. αδερφέ
  η παρέλαση δεν γίνεται για να τιμηθούν οι επίσημοι

  αλλά για να τιμηθούν οι ΗΡΩΕΣ που θυσιάστηκαν στα βουνά της Β.Ηπείρου
  και οι οποίοι βέβαια δεν πολέμησαν ενάντια σε κανέναν φασισμό και ναζισμό,
  πολέμησαν ενάντια στον εισβολέα της πατρίδας τους.

  ΑΥΤΟΥΣ τιμάμε.
  Αυτούς και όσους επέστρεψαν από το μέτωπο έχοντας στο σώμα τους θραύσματα από οβίδες και χωρίς χέρια και πόδια από τις σφαίρες και από τα κρυοπαγήματα.  Από κει και πέρα, χαζοί δεν είμαστε
  αυτοί που δεν γουστάρουν το Ελληνικό έθνος
  (αλλά παραδόξως στηρίζουν κάθε εθνικιστική προπαγάνδα των Σκοπιανών και των Αλβανών),
  αυτοί είναι που δεν θέλουν και τις παρελάσεις
  και βρήκαν πρόσχημα να τις "διαλύσουν".

  Αλλά ευτυχώς, αυτό στη Θεσσαλονίκη σήμερα ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.
  Και τους πολιτικούς έδιωξε ο λαός και η παρέλαση ΕΓΙΝΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η παρέλαση γίνεται για τους λόγους που είπες, αλλά γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο. Αλλιώς να παίρνουμε τον καφέ να περπατάμε κ να φωνάζουμε όλοι μαζί κ να λέμε κάνουμε παρέλαση...

  Α!.. Και στην θέση των επισήμων εγώ είδα μια φωτογραφία με έναν σκύλο...

  Νομίζω η φράση: "Όσο γίνεται ευχαίλεο (ή κηδεία κτλ) χωρίς παπά, άλλο τόσο γίνεται παρέλαση χωρίς επισήμους...." τα λέει όλα. Δεν αναιρεί το ότι ο κόσμος τίμησε εκείνους τους ήρωες, αλλά τονίζει σαφώς το ότι άλλο παρέλαση (που είναι συγκεκριμένη διαδικασία), κι άλλο αυτό που έγινε..

  από εκεί και πέρα ο καθένας όπως το βλέπει ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη