19 Αυγ 2012

Οι Pussy Riot και ο ρατσισμός Ελλήνων δημοσιογράφων

Οι Pussy Riot, ασήμαντο γυναικείο συγκρότημα πανκ από τη Ρωσία καταδικάστηκαν σε δύο χρόνια φυλάκισης, επειδή είχαν εισβάλει σε καθεδρικό ναό όπου διέκοψαν τη θεία λειτουργία και τραγούδησαν κατά του Πούτιν.
Αυτή είναι η είδηση την οποία έκαναν ...τριχιά τα φιλοαμερικανικά μέσα ενημέρωσης, σε όλες τις χώρες της "δύσης". Στην Ελλάδα, ασχολήθηκε περισσότερο το φιλοαμερικανικό ...
ΒΗΜΑ, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της αντι-πούτιν προπαγάνδας (το αποδείξαμε πολλές φορές).

Σκίζουν τα ιμάτιά τους λοιπόν όλοι οι αμερικανόφιλοι δημοσιογράφοι, παρουσιάζοντας ως υπερβολική την καταδίκη (την οποία επέβαλλε το δικαστήριο κι όχι ο Πούτιν!!!).

Το σκεπτικό τους είναι "έλα μωρέ σιγά το πράγμα και τι έγινε που διέκοψαν τη θεία λειτουργία;"

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι όμως, έσκιζαν τα ιμάτιά τους, πριν από 8 χρόνια, όταν τηλεοπτικό συνεργείο του σίριαλ "Αρχιπέλαγος" (με τη Νίνα Λοτσάρη αν θυμάστε), μπήκε για να προφυλαχθεί από τη βροχή, σε μουσουλμανικό τζαμί, στον Εχίνο της Ξάνθης, Τότε όλοι έσπευδαν να μιλήσουν για σεβασμό στους θρησκευτικούς χώρους. (αν δεν θυμάστε το επεισόδιο δείτε εδώ)

  • Τότε, τρόμαξαν όλοι από την προσβολή ενός ιερού συμβόλου, όπως είναι το τζαμί. Μάλιστα ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρός δήλωνε: «Θέση της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και της ελληνικής Πολιτείας είναι ο απόλυτος σεβασμός της ιερότητας των χώρων λατρείας όλων των θρησκειών. Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη επιληφθεί του ζητήματος που έχει προκύψει από τηλεοπτική παραγωγή επεισοδίου ιδιωτικού συνεργείου στο χωριό Εχίνος»
  • Τώρα, που το ιερό σύμβολο είναι Χριστιανική εκκλησία, κατηγορούν τη Ρωσική δικαιοσύνη που εφάρμοσε το νόμο και υπερασπίζονται τις τρελές !
Ίδιοι είναι πάντα οι "προοδευτικοί" φασίστες: 
  • υπερασπίζονται οι παλιορατσιστές την άποψη ότι είναι έγκλημα να βεβηλώνονται μνημεία, εκτός αν είναι Χριστιανικά
  • υπερασπίζονται την άποψη ότι ο εθνικισμός είναι κατάρα, εκτός αν είναι Σκοπιανός ή Τουρκικός εθνικισμός
  • υπερασπίζονται την άποψη ότι ο ρατσισμός είναι πολύ κακό πράγμα, εκτός αν τα θύματά του είναι Έλληνες.
Ίδιοι, μια ζωή οι φασίστες και ρατσιστές, που βλέπουν παντού ρατσιστές και φασίστες, όταν ο μόνος πραγματικός ρατσισμός φαίνεται ολοκάθαρα στον καθρέφτη τους...


δείτε το βίντεο με την εμφάνιση των Pussy riot στην εκκλησία και τη σύλληψή τους, εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη