23 Αυγ 2013

"Βουλγάρες που πηδιούνται, με παιδιά σιχάματα..."

-Μπαμπά, τι είναι "ευγονισμός";
-Ευγονισμός παιδί μου, είναι να πιστεύεις ότι οι άνθρωποι διακρίνονται σε ανώτερα, αλλά και κατώτερα όντα, που μπορούν όπως οι μηχανές να "βελτιωθούν". Να θεωρείς δηλαδή και να  κολλάς  ...
ταμπέλες, κυρίως σε ξένους, όπως π.χ. "Βουλγάρες που πηδιούνται", να αποκαλείς τους Ρώσους μετανάστες "ρωσοειδές στοιχείο", μια έγκυο φτωχή μετανάστρια από τη Ρουμανία "χοντροκόλα τσιγγανορουμάνα" και το κοριτσάκι της επειδή είναι όλη μέρα στους δρόμους "παιδί-σίχαμα" και κυρίως, όταν βλέπεις την έγκυο Ρουμάνα, να θέλεις να την ξεκοιλιάσεις για να "σωθεί" το παιδί και να μη γίνει κι αυτό "παιδί-σίχαμα".

- Μα καλά ρε μπαμπά, υπάρχει άνθρωπος που μιλάει έτσι για τους συνανθρώπους μας, όποιοι κι είναι, όσο φτωχοί και ταλαιπωρημένοι κι αν είναι;

-Ναι παιδί μου, δυστυχώς υπάρχει. 

-Ποιός;


τον λένε Γιάννη, είναι "προοδευτικός" συγγραφέας, γράφει στην "προοδευτική" εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που τώρα τη λένε "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" και συχνά-πυκνά καυτηριάζει τους "Νεοέλληνες" για ρατσισμό, φασισμό κι άλλα που δεν είμαστε εμείς οι Έλληνες, όπως κάνουν μόνο οι λίγοι κρυφορατσιστές, που κολλάνε συνεχώς ταμπέλες στους υπόλοιπους γύρω τους, για να απενοχοποιηθούν οι ίδιοι από το ρατσισμό και το φασισμό, που κρύβουν μέσα τους. 
Το σύστημα αυτό λέγεται "βαφτίζω όλους τους άλλους ως φασίστες και ρατσιστές, για να μην καταλάβουν ότι εγώ είμαι το ρατσιστικό κτήνος που ψάχνουν" και είναι πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα, από κάτι σαχλαμπίχλες που αυτοαποκαλούνται "προοδευτικοί", αλλά στο βάθος είναι καραφασισταριά του κερατά.