Σπάνιο θέαμα! Ανθρώπινη αλυσίδα από ...Νεοδημοκράτες στο Λευκό πύργο

7 Οκτ 2013

Γιατί πιάστηκαν όλοι αυτοί χέρι-χέρι; Τι έφερε κοντά, Καράογλου, Τζιτζικώστα, Ψωμιάδη, Ορφανό, Πανοζάχο, Παπά, Καζαντζίδη και λοιπά στελέχη της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης; Δείτε:


Στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Λευκό Πύργο, ενώνοντας τις φωνές τους εναντίον της βίας απ` όπου κι αν αυτή προέρχεται, στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που οργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα, με κεντρικό σύνθημα «φτάνει πια».

Εκατοντάδες μέλη των οργανώσεων της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ, σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το σύμβολο της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά τους να συμβάλλουν στην περιφρούρηση της Δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στους διερχόμενους διανεμήθηκε έντυπο υλικό, υπέρ της καταδίκης της κάθε μορφής βίας, χωρίς διαχωρισμό της σε «καλή» και «κακή», ώστε να προστατευθεί η κοινωνική συνοχή και να επανέλθει η ασφάλεια για όλους: την οικογένεια, τη γειτονιά, την επιχειρηματικότητα, τον καθένα.

«Στον αγώνα για τον αποκλεισμό της βίας από την πολιτική αντιπαράθεση, οφείλουμε όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να είμαστε ενωμένοι, απέναντι σε όλους εκείνους που επιμένουν να μη σέβονται τους όρους λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος», τόνισε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Μηνάς Σαμαντζίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, βουλευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, τα προεδρεία και μέλη των ΝΟΔΕ και των Τοπικών Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, ενώ ιδιαίτερα δυναμική ήταν για μια ακόμα φορά η παρουσία των ΟΝΝΕΔιτών.Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη