27 Οκτ 2013

H κυβέρνηση της Ν.Δ. (;) τελείωσε και τον Τζιτζικώστα !

Συρόμενη πίσω από τα φοβικά, ενοχικά της σύνδρομα, η κυβέρνηση, "καθάρισε" με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου τον Τζιτζικώστα, ένα από τα λίγα στελέχη της Ν.Δ. στη Μακεδονία, που είναι εκτός φυλακής και δεν έχει δικαστικά...
μπερδέματα. Κλασσική φοβική Ν.Δ. που υποκύπτει πάντα στους εκβιασμούς της αντιπολίτευσης ΚΑΙ του MEGA, έβγαλε μόνη τα μάτια της, γελοιοποιούμενη για μια ακόμη φορά.
Δείτε την απίθανη ανακοίνωση, ομολογία ήττας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή τις δηλώσεις* του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση".*ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

«Σε ότι αφορά το ζήτημα της δήλωσής μου σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί θέλω να διασαφηνίσω ότι:

Όπως ξεκάθαρα δήλωσα και στην τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήμουν προσκεκλημένος σήμερα το πρωί, δεν υπονόησα και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση. Καταδικάζω με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια διαστρέβλωσης της ξεκάθαρης τοποθέτησής μου.
Το παράδειγμα που μεταχειρίστηκα ήθελε να καταδείξει ότι η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή, μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με τεράστιες αρνητικές συνέπειες.

Θέλω τέλος να ξεκαθαρίσω ότι στο θέμα της παρέλασης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τήρησε απόλυτα « τον ισχύοντα νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΦΕΚ Β’ 1488/6-10-2006), ο οποίος ορίζει ότι αποστέλλονται προσκλήσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλους τους βουλευτές, όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη