15 Απρ 2017

MΠΡΟΚΟΛΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΤΥΡΙ:ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ


ΈΤΡΩΓΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ- ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ! Ένα μήνα μετά όμως…

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που δίνουν μια ολόκληρη περιουσία στους οδοντιάτρους, για να αποκτήσουν λαμπερό χαμόγελο και κατάλευκα δόντια. Το μυστικό όμως, δεν κρύβεται μέσα στα ιατρεία αλλά στην καθημερινή μας διατροφή. Οι παλιές- καλές συνταγές θα κάνουν το θαύμα τους και θα αποκαλύψουν τα πιο καλά και κρυμμένα μυστικά.
Ποιες είναι όμως αυτές οι τροφές;;;
Σύμμαχός σας, μπορεί να γίνει το μπρόκολο. Όταν τα τραγανά μπουκετάκια από το μπρόκολο τα καταναλώνουμε ωμά, λειτουργούν ως φυσική οδοντόβουρτσα που καθαρίζουν τα δόντια διώχνοντας μακριά τα υπολείμματα των τροφών
Πορτοκάλι το θαυματουργό.
Αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζατε. Το πορτοκάλι μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και το πιο σκληρό λευκαντικό δοντιών. Εσείς δεν έχετε, παρά να πλύνετε καλά τις φλούδες του αγαπημένους σας φρούτου και με το εσωτερικό του πορτοκαλιού, να τρίψετε τα δόντια σας. Το αποτέλεσμα θα μπορείτε να το δείτε ήδη από τις πρώτες μέρες.
Το τυρί πάει….παντού!
Το γαλακτικό οξύ που περιέχουν τα τυριά προστατεύει τα δόντια. Κόψτε μία φέτα από ένα τυρί και τρίψτε το στα δόντια σας. Αφαιρεί τους λεκέδες και τα υπολείμματα τροφών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη