13 Ιουν 2017

KAI TΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ!!!

"" ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ «ΕΙΣΒΟΛΗ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ: Το σχέδιο για την εξαγορά Ελληνικών ΜΜΕ

Την απόκτηση και τον έλεγχο τοπικών ΜΜΕ στην Θράκη επιδιώκουν οι Τούρκοι.
Επιχειρηματικοί τουρκικοί κύκλοι μέσω εταιρειών φάντασματα από Βουλγαρία, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την συμμετοχή σε επιχειρηματικά σχήματα μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το viadiplomacy.gr, παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται με ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης, υπήρξε κρούση για εξαγορά διαδικτυακών μέσων στη Βόρεια Ελλάδα με πιο έντονη την κρούση που έγινε σε ολοκληρωμένο δίκτυο που καλύπτει το σύνολο της Ανατολικής Μακεδονία Θράκης με ιδιαίτερη παρουσία στους νομούς όπου αναπτύσσεται η τουρκική προπαγάνδα. Το ίδιο συνέβη και με τοπικό περιφερειακό κανάλι αφού με τα δεδομένα που δημιούργησε η Digea καλύπτει όλη την γεωγραφική περιοχή που ενδιαφέρει την τουρκική προπαγάνδα.
Στην προσπάθεια της Αγκυρας για την απόκτηση τοπικών ΜΜΕ στην Θράκη, ιδιαίτερος είναι και ο ρόλος των νέων ψηφιακών μέσων και των νέων τεχνολογιών διάδοσης της πληροφορίας. Δεν είναι τυχαίο ότι  πλέον ενισχύεται με κάθε τρόπο η προμήθεια (κυρίως ανάμεσα στους νέους) τηλεφώνων νέας τεχνολογίας, τάμπλετς κοκ ενώ οι χρήστες twitter και κοινωνικών δικτύων είναι πλέον διαδεδομένη πρακτική στους μειονοτικούς κύκλους και ένα πανίσχυρο όργανο προπαγάνδας αλλά και ψυχολογικών επιχειρήσεων.

 .crashonline.gr/""
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη