6 Ιουλ 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

ΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ SURVIVOR ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ (ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΕΛΛΟΠΟΥΛΟ (ΝΤΑΝΟ) ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΛΕΙΚΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΜΑΡΙΟ ΠΡΙΑΜΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. 




Με τους παλμούς να βρίσκονται ακόμη πολύ ψηλά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κρατώντας το τρόπαιο του survivor στα χέρια και περιτριγυρισμένος από συμπαίκτες, φίλους και συγγενείς, πήρε το μικρόφωνο θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την ψήφο.

Το «καλησπέρα και καλή βραδιά» ήταν η εισαγωγή που προκάλεσε γέλιο σε όσους βρέθηκαν στο άλσος Βεΐκου ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε μόνο υγεία σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του. 

Δεν παρέλειψε μάλιστα σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης να πει πως η πόρτα του σπιτιού του στην Σκιάθο είναι ορθάνοιχτη για όποιον το επιθυμεί, χωρίς ωστόσο να έχει καταλάβει βέβαια ακόμη, τον πανικό που θα συναντήσει προς το πρόσωπό του μόλις βγει από την μικρή κοινωνία του survivor.



















 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη