22 Σεπ 2017

Μακάριος Λαζαρίδης: Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος κρύβονταν στις πυρκαγιές, κρύβονται και τώρα με την καταστροφή στο Σαρωνικό


«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Καμμένος κρύβονταν το καλοκαίρι στις πυρκαγιές,. Το ίδιο κάνουν τώρα και με την καταστροφή
στον Σαρωνικό». Αυτό υπογράμμισε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» στην εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ».

«Έχουμε», είπε ο κ. Λαζαρίδης, «να κάνουμε με μια τεράστια οικολογική καταστροφή. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία διάθεση να λαϊκίσει, όπως έκανε και κάνει κατά κόρον ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέτει, πάντα, συγκεκριμένα ερωτήματα».

«Οι τρείς Υπουργοί στην αρμόδια επιτροπή ούτε σοβαρότητα έδειξαν, ούτε είπαν τα πράγματα όπως είναι. Και, κυρίως, δεν απάντησαν στα ερωτήματα που τους έθεσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσής, ο οποίος έχει αυξημένη ευαισθησία, καθώς έχει ασχοληθεί πάρα πολλά χρόνια με το περιβάλλον», πρόσθεσε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,.

Κατηγόρησε τον κ. Κουρουμπλή τονίζοντας ότι «δεν μας είπε πώς ένα πλοίο βυθίστηκε σε συνθήκες νηνεμίας στο λιμάνι. Επίσης, δεν απάντησε γιατί ενώ είχαμε ένα ίδιο περιστατικό τον Μάρτιο του 2012 στον κόλπο της Ελευσίνας με το πλοίο Α1 και 1800 τόνους μαζούτ και 700 τόνους πετρελαίου κίνησης, τότε, δεν άνοιξε μύτη».

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε πάρει απάντηση από τον κ. Κουρουμπλή ως προς την παροχή βοήθειας από τον EMSA. O κ. Κουρουμπλής δήλωσε, σήμερα, ότι ζητήσαμε τη βοήθεια του EMSA όταν καταλάβαμε ότι έχει φύγει η κηλίδα. Είχε πει, χθες, στον κ. Μητσοτάκη ότι θα παραιτηθεί αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι. Χθες, το απόγευμα τον άδειασε η εκπρόσωπος του EMSA, η οποία είπε ότι το αίτημα έγινε με τέσσερεις μέρες καθυστέρηση. Και, επίσης, αποδείχθηκε ότι υπάρχουν 16 διαθέσιμα πλοία του EMSA και όχι μόνο ένα όπως έλεγε ο κ. Κουρουμπλής».

Αναφερόμενος στο θέμα των επενδύσεων, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε: «Είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση για πολιτικούς και ιδεοληπτικούς λόγους δημιουργεί ζητήματα στις Σκουριές. Το θέμα, όμως, δεν εντοπίζεται μόνο στις Σκουριές, καθώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούν συνεχώς ζητήματα με όλες τις επενδύσεις. Θέλετε να υπενθυμίσω την επένδυση στο Ελληνικό; Στην Αφάντου; Στην Κασσιόπη; Στον Καφηρέα;».

Ξεκαθάρισε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αναβάθμιση «της δημόσιας εκπαίδευσης, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταρρακώσει» ενώ κατέληξε: «Η μόνη ισότητα που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ισότητα στη φτώχεια».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη