22 Οκτ 2017

Χαστούκι στην Αθηνά Ωνάση: Τι αποφάσισε το δικαστήριο για το διαζύγιο με Αλβάρο

Ποια η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου για το διαζύγιο Αθηνάς Ωνάση – Αλβάρο;
Στις αίθουσες του δικαστηρίου συνεχίζεται η μάχη για την εκδοση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.
Εκτός από τα χρήματα, οι δυο τους «σφάζονται» και για άλλα ζητήματα όπως το περίφημο άλογο Cornetto K που παλιότερα ίππευε ο Αλβάρο.

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους και όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα στη Βραζιλία όπως είναι το epoca, η Αθηνά Ωνάση απέκλεισε τον Αλβάρο από τα άλογα που από κοινού ίππευαν και μάλιστα έδωσε το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της στον διάσημο Ιταλό αναβάτη Alberto Zorzi με τον οποίο λέγεται ότι έχουν και ερωτική σχέση.

Ο Αλβάρο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και απευθύνθηκε στα βραζιλιάνικα δικαστήρια διεκδικώντας πίσω το άλογο αυτό.

Πρόσφατα το δικαστήριο έβγαλε απόφαση με την οποία αναγκάζει την Αθηνά Ωνάση να επιστρέψει το άλογο στον Αλβάρο.

Όπως σχολιάζουν τα βραζιλιάνικα Μέσα, ο βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα (1996) και το Σίδνεϊ (2000), κέρδισε την πρώτη νίκη του στην δικαστική μάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του με την οποία υπήρξε παντρεμένος για παραπάνω από δέκα χρόνια.


Το δικαστήριο του Σάο Πάολο έβγαλε απόφαση υπέρ του αθλητή, ώστε να έχει πάλι πρόσβαση στον αθλητικό εξοπλισμό που παρέμεινε στο κέντρο εκπαίδευσης των αλόγων που ίδρυσε με την Αθηνά Ωνάση στην πόλη Valkenswaard της Ολλανδίας.

Από τον Αύγουστο του 2016, η πρώην σύζυγος είχε εμποδίσει τον αναβάτη να εισέλθει στην περιοχή και να ιππεύει τα άλογα που είχε εκπαιδεύσει, συμπεριλαμβανομένου του Cornetto K, με τον οποίο η Doda αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας. 




gossiplife.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη