20 Οκτ 2017

Κατερίνη: Παρίστανε τον πελάτη για να κλέψει δαχτυλίδι

Ο 39χρονος Έλληνας ζητούσε από τον ιδιοκτήτη όλο και περισσότερα δείγματα
Όλο και περισσότερα δείγματα ζητούσε από τον ιδιοκτήτη ενός κοσμηματοπωλείου στη Κατερίνη να του δείξει, ένας 39χρονος Έλληνας που μπήκε στο μαγαζί παριστάνοντας τον πελάτη. Όμως, στο μυαλό του είχε πώς να κλέψει ό,τι μπορούσε, αποσπώντας την προσοχή του καταστηματάρχη!


Παρ' όλα αυτά, ο επιχειρηματίας τον πήρε είδη όταν «βούτηξε» ένα δαχτυλίδι αξίας 450 ευρώ και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρίσκονταν κοντά. Το κλεμμένο δαχτυλίδι βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, ενώ ο 39χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Κατερίνης που διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

*** Κάτι παραπάνω από ένα μήνα κράτησε η έρευνα της Ασφάλειας και των ειδικών του  γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών για την κλοπή που έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου σε μια μονοκατοικία στον Ωρωπό της Πρέβεζας, αλλά τελικά εξιχνιάστηκε. Δράστιδα ήταν μια 46χρονη Ελληνίδα που είχε αρπάξει χρήματα και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.







protothema.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη