Πρωτοβουλία για να μην «πέσει στο γκρεμό» ο Παναθηναϊκός αναλαμβάνει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

11 Δεκ 2017

Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για το μέλλον του Παναθηναϊκού, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος,
αποφάσισε να βγει μπροστά. Ο εκ των βασικών χρηματοδοτών της ΠΑΕ επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου κι ένθερμος οπαδός του «τριφυλλιού» βλέποντας την τραγική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος (σε αγωνιστικό, αλλά κυρίως σε οικονομικό επίπεδο) πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει σε συνάντηση τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τους αναλύσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του για να βγάλει η ομάδα την χρονιά χωρίς άλλα προβλήματα.
Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η κρίσιμη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών (πιθανότατα), όπου ο επιφανής επιχειρηματίας (διευθύνων σύμβουλος της Chipita) θα αναλύσει το πλάνο του στους παλαιμάχους. Πλάνο που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τη συνδρομή επιφανών φιλάθλων του συλλόγου.
Στη συνάντηση αναμένεται να δώσει το παρόν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου και πρώην παίκτες της ομάδας, ίσως και οι Σαραβάκος, Καραγκούνης. 
Να σημειωθεί ότι ο «Mr Chipita», όπως αποκαλείται, έχει συνεισφέρει πολύ σημαντικά ποσά τα τελευταία χρόνια, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μην αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα.
Έχει χρηματοδοτήσει τον σύλλογο, είτε μέσω χορηγιών, είτε μέσω συμμετοχής του στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, είτε ακόμα και με έμμεσο τρόπο, στεγάζοντας τα γραφεία της ΠΑΕ στην έδρα της Chipita στο Μαρούσι έναντι ενός πολύ μικρού αντιτίμου. Υπολογίζεται ότι η ετήσια συνεισφορά του ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ, ενώ θεωρείται ως ένας από τους κύριους υπεύθυνους της υπέρβασης του μπάτζετ της ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2015.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη