7 Δεκ 2017

Όσα έγιναν στην συνάντηση του Σαββίδη με τους εργαζόμενους: Θα αλλάξει μέχρι και το σήμα

Στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού  EPSILON βρέθηκε σήμερα ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού, Ιβάν
Σαββίδης. 
 Του Γιάννη Ταξίδη
Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε στα Μελίσσια και συναντήθηκε με όλους τους παρουσιαστές και αρχισυντάκτες των τηλεοπτικών εκπομπών.
Ασφαλείς πληροφορίες του  mediamagazine.gr, αναφέρουν, πως η συνάντηση διήρκεσε μιάμιση ώρα και ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ιδιαίτερα θετικός και ανοιχτός σε ερωτήσεις από τους εργαζόμενους.

Ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού ανακοίνωσε και επίσημα πως σύντομα αναμένεται το κανάλι να μετακομίσει σε νέες εγκαταστάσεις, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει, πού θα στεγαστεί το νέο EPSILON. Έγκυρες πληροφορίες που φτάνουν στο site μας τονίζουν, πως σε ερώτηση των εργαζομένων για το πρόκειται να αλλάξει η ονομασία του καναλιού, ο Ιβάν Σαββίδης το άφησε ανοικτό, τονίζοντας πως:  «Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσουν οι manager του σταθμού».



Παράλληλα, τόνισε πως αντιλαμβάνεται την μεγάλη υπομονή που έκαναν οι εργαζόμενοι και ανακοίνωσε, πως θα αναβαθμίσει το κανάλι τεχνικά, προκειμένου να λυθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στη συνέχεια της συνάντησης του με τους εργαζόμενους, ο νέος καναλάρχης τόνισε πως δε υπάρξουν απολύσεις, ενώ αποκάλυψε, πως στόχος του είναι ως το τέλος του 2017 να κλείσει όλα τα χρέη της προηγούμενης ιοκτησίας.


Τέλος, ανακοίνωσε πως θα αλλάξουν και τα χρώματα στο λογότυπο του σταθμού, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης προτιμάει το γαλάζιο και το λευκό, χρώματα που θυμίζουν την ελληνική σημαία.

makeleio.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη