ΑΠΟΒΑΣΗ Κρητικών για το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη...

19 Ιαν 2018

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας παραμένει το ζήτημα στων
Σκοπίων ενώ στις 21 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί και το συλλαλητήριο. Για το λόγο αυτό, μία μεγάλη ομάδα Κρητικών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει απόβαση στη Θεσσαλονίκη ενόψει της Κυριακής.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ένας εκ των πολλών Κρητικών που θα πάρει μέρος στο συλλαλητήριο, ο Γιάννης Αναγνωστάκης "η Κρήτη δεν μπορεί να μείνει με σραυρωμένα χέρια. Η Κρήτη είναι παρούσα".
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην ομάδα των συμπολιτών που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχουν και καλλιτέχνες της Κρήτης καθώς και αθλητές. Σύμφωνα με τον κ. Αναγνωστάκη η ανταπόκριση στο εγχείρημα αυτό είναι τεράστια. Σύμφωνα με πληροφορίες  μάλιστα, υπάρχουν μεγάλοι επιχειρηματίες από την Κρήτη, που όχι μόνο στηρίζουν το συλλαλητήριο, αλλά χρηματοδοτούν παράλληλα μετακινήσεις πολιτών προς τη Θεσσαλονίκη.
Η άφιξη τους με πλοία στην Αθήνα αναμένεται σήμερα Παρασκευή. Κάποιοι έλεγαν μάλιστα ότι θα έχουν μαζί τους και άλογα. Από την Αθήνα θα τους μεταφέρουν λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη