14 Ιαν 2018

Στα Λαδάδικα με προέδρους ΝΟΔΕ ο Αυγενάκης

Μεσημεριανή βόλτα στα Λαδάδικα και συζήτηση παρέα με φίλους και συνεργάτες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του
Κόμματός από τη Βόρεια Ελλάδα και με τους προέδρους ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Χαλκιδικής, πραγματοποίησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κυριολεκτικά «οργώνει» όλη την Ελλάδα.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη και είναι η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας έτοιμη να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Αυγενάκης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς στη Γουμένισσα.




Ο κ. Αυγενάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έβαλε τη χώρα σε μια περιπέτεια και τη βύθισε σε μια βαθιά και πρωτόγνωρη κρίση», αναφέροντας ότι τα χρέη των Ελλήνων προς τις εφορίες ξεπέρασαν, για πρώτη φορά, τα 100 δισ. ευρώ και αυτό «είναι η απόλυτη απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας της».

Πρόσθεσε πως «το 2018 έχει 2 δισ. επιπλέον μέτρα, 900 εκατ. νέοι φόροι, μειώσεις στις συντάξεις, νέες περικοπές στο ΕΚΑΣ και στο επίδομα θέρμανσης, επέκταση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας από αυτούς που έλεγαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»» και σημείωσε ότι «έχει θράσος ο κ. Τσίπρας να λέει ότι η 3η αξιολόγηση έκλεισε χωρίς κανένα νέο μέτρο». Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των Σκοπίων, επισήμανε ότι «η γραμμή του Βουκουρεστίου είναι η εθνική γραμμή της χώρας και από αυτήν τη γραμμή δεν μπορούμε και δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να αποκλίνουμε. Είναι το ελάχιστο το οποίο μπορούμε να διεκδικήσουμε. Ό,τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε είναι ευπρόσδεκτο, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο».

Επισήμανε ότι η γραμμή Βουκουρεστίου σημαίνει τρία πράγματα. Πρώτον το όνομα, δεύτερον οι χρήσεις του (erga omnes) και τρίτον ο αλυτρωτισμός, οι απαράδεκτες διεκδικήσεις των Σκοπίων και η προσπάθεια καπηλείας της ιστορίας και της ιστορικής παρακαταθήκης της Μακεδονίας.

Ανάρτηση του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη στα social media από τη Θεσσαλονίκη

“Μεσημεριανή παρέα στα Λαδάδικα και συζήτηση με τους φίλους και συνεργάτες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματός μας από τη Βόρεια Ελλάδα, παρέα και με τους προέδρους ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Χαλκιδικής. Και για το καλό του χρόνου κόψαμε και την πίτα μας”.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη