Παμμακεδονικές: Ξεκάθαρος ο Αντώνης Σαμαράς για το όνομα των Σκοπίων!(βίντεο)

17 Ιαν 2018


Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων εκδήλωσαν ικανοποίηση από τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά πραγματοποίησαν σήμερα
εκπρόσωποι Παμμακεδονικών Ενώσεων, με θέμα συζήτησης την ονομασία των Σκοπίων.


Η συνάντηση συνέπεσε με την ονομαστική εορτή του κ. Σαμαρά. Πέραν των εκπροσώπων των παμμακεδονικών οργανώσεων, ο πρώην πρωθυπουργός δέχθηκε ευχές στο γραφείο του από βουλευτές αλλά και πολίτες.

Εξερχόμενη της συνάντησης, η συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων υφηλίου, Νίνα Γκατζούλη εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις θέσεις του κ. Σαμαρά. «Ο κ. Σαμαράς είναι ξεκάθαρος στις θέσεις του και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτές», τόνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους. Η κυρία Γκατζούλη επανέλαβε τις θέσεις των Παμμακεδονικών Ενώσεων, που απορρίπτουν κάθε σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία και τα παράγωγά της. Σε αυτό το πλαίσιο, εμμένουν στις αποφάσεις του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, που ελήφθησαν το 1992.
Χθες, οι εκπρόσωποι των παμμακεδονικών οργανώσεων είχαν συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή, στο γραφείο που διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός στην πλατεία Μαβίλη. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρώην αντιπρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, Παναγιώτη Μπαλτατζή, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε προ ημερών δήλωσή του ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη