9 Μαΐ 2018

Έσπασαν τα… κοντέρ οι ελεεινοί Προπαγανδιστές του Καθεστώτος στην ΕΡΤ (video)

«Viral» έχει γίνει η ανάρτηση, στο Facebook, του χρήστη με το όνομα Chris Gramatidis –
πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο (αριστερών καταβολών μάλιστα) Χρήστο Γραμματίδη – ο οποίος αναδεικνύει και «καυτηριάζει» ένα ακόμη ατόπημα της ΕΡΤ και της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά», αυτή τη φορά με όσα ειπώθηκαν «on air» από τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα για το κύκλωμα που έκλεβε αντικαρκινικά φάρμακα.
Η ανάρτηση αναδεικνύει με ανάγλυφο τρόπο πώς η ΕΡΤ χρησιμοποίησε και αυτήν την υπόθεση, για να κάνει προπαγάνδα κατά παλαιότερων κυβερνήσεων -και συγκεκριμένα, αυτής των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Διαβάστε και δείτε αυτούσια την ανάρτηση στο Facebook:



Δεν υπάρχει πάτος: αυτός ο ελεεινός συριζαίος Καψωχας είπε χτες στην ΕΡΤ οτι "η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου κατάργησε τη μηδενική συμμετοχή στα αντικαρκινικα φάρμακα και γιαυτό έγινε το κύκλωμα των γιατρών και νοσηλευτών που εμπορεύονταν τα φάρμακα στην μαύρη αγορά. Οι ασθενεις δεν είχαν να πληρώσουν τη συμμετοχή και κατέφυγαν στους απατεώνες". Αρχικά ποτέ δεν καταργήθηκε η μηδενική συμμετοχή στα αντικαρκινικα φάρμακα: δεν πληρώνουμε γιαυτα ούτε τώρα ούτε πληρώναμε για αυτά επί Σαμαρά. Δεύτερον, το κύκλωμα των απατεώνων δεν πουλούσε τα φάρμακα στη μαύρη αγορά στην Ελλάδα αλλά τα έστελνε στο εξωτερικό για να τα πουλάει πανάκριβα. Γιατί στην Ελλάδα των "κακών" Σαμαρά Βενιζέλου η τιμή ενός αντικαρκινικού φαρμάκου ήταν στο ένα τρίτο της τιμής του ίδιου φαρμάκου στη Γερμανία. Μα είναι δυνατόν κάποιος να είναι τόσο ξετσίπωτος και να βγαίνει να λέει τόσο χοντρά ψέμματα για να μας πει ότι φταίει ο Σαμαράς για τους απατεώνες; μόνο για φτύσιμο τα κυβερνητικά τσογλάνια. Σίχαμα

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη