20 Σεπ 2018

Ποια ήταν η 33χρονη δικηγόρος που «γάζωσαν» με καλάσνικοφ στη Κηφισιά - Φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (19-09-2018)
καθώς μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο υπόγειο γκαράζ της μεζονέτας όπου διέμενε στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά...

Το θύμα, που ονομαζόταν Αικατερίνη Αναγνωστάκη, ήταν δικηγόρος και φέρεται να είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση και το 2011.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 33χρονη είχε πυροβοληθεί στο πρόσωπο και στο σώμα, τουλάχιστον 10-15 φορές με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό της.

Επίσης τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης, αλλά το πτώμα της βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ σημειώνεται ότι είχε γίνει δολοφονική απόπειρα σε βάρος της το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση. Μάλιστα το πιθανότερο σενάριο είναι να αφορά συμβόλαιο θανάτου στον άγριο πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των νονών της νύχτας.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως ήταν η φίλη ενός από τους τέσσερις νέους βαρόνους της νύχτας και μάλιστα ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως ξεκίνησε, (χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί τίποτα) την ‘’καριέρα’‘ της παραγγέλλοντας τη δολοφονία μιας γυναίκας, της Μαρίας Καλφιέρη που εκείνη την περίοδο, της δολοφονίας της δηλαδή, οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε συνάψει σχέσεις με τον σύντροφό της.



Στη συνέχεια θεωρήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννης.



Τέλος οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών την ήθελαν να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των υπό εξόντωση ανθρώπων που λυμαίνονται τη νύχτα.



Σημειώνεται ότι σε βάρος της 33χρονης δικηγόρου είχε λάβει χώρα μία ακόμη δολοφονική απόπειρα το 2011, όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Μάλιστα τότε ήταν έγκυος στον 7ο μήνα της κύησης και από τύχη είχε σωθεί τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο της.









ΒΙΝΤΕΟ
eviazoom
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη