20 Οκτ 2018

«Νέο άδειασμα Καμμένου στον Τσίπρα» για τα Σκόπια

Συνέχιση της κυβερνητικής διγλωσσίας για την ΠΓΔΜ παρά την προειδοποίηση του
πρωθυπουργού ότι εφεξής δεν θα ανεχτεί διαφορετικές γραμμές καταγγέλλουν στελέχη της αντιπολίτευσης, με αφορμή το χθεσινοβραδινό τιτίβισμα του Πάνου Καμμένου όπου φάνηκε να ενστερνίζεται τις καταγγελίες της σκοπιανής αντιπολίτευσης για χρηματισμούς βουλευτών.

Λίγη ώρα αργότερα, αφού η κυβέρνηση Ζάεφ κέρδισε την πρώτη ψηφοφορία για την συνταγματική αναθεώρηση, ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον «φίλο» ομόλογό του.

Ο Καμμένος άδειασε τον Τσίπρα πριν ο αλέκτωρ λαλήσει, σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Προσέθεσε πως ο πρωθυπουργός είναι πλέον εκβιαζόμενος, καθώς έδιωξε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά που συμφωνεί μαζί του και κράτησε τον διαφωνούντα πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Για χυδαιότητα του Πάνου Καμμένου και ορισμό της διγλωσσίας έκανε λόγο στον σταθμό μας ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας αποθεώνει τον Ζόραν Ζαεφ ο κ. Καμμένος αφήνει υπονοούμενα πως έχουν χρηματιστεί βουλευτές των Σκοπίων» ανέφερε ο κ. Χρηστίδης και διερωτήθηκε «με ποιο δικαίωμα» ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να κρατάει στη θέση του τον υπουργό Άμυνας.

Συμπλήρωσε πως είναι η 3η φορά μέσα στη εβδομάδα που ο κ. Καμμένος αφήνει υπονοούμενα χωρίς τεκμηρίωση.

Ο Πάνος Καμμένος πρέπει να παραιτηθεί σήμερα γιατί διαψεύστηκε, ανέφερε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, κληθείς να σχολιάσει την νίκη της κυβέρνησης Ζάεφ στην πρώτη ψηφοφορία για συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια.

«Παρακαλώ τον Πάνο Καμμένο να φύγει. Είναι επικίνδυνος», είπε χαρακτηριστικά.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη