9 Νοε 2018

ΓΕΡΝΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ολοένα ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟΤΕΡΗ και της Ζητούν Ταυτότητα για να Πάρει Μπύρες. Ποιο Είναι το Μυστικό της;

Ποια γυναίκα υπάρχει στον κόσμο που δεν θα ήθελε να μεγαλώνει μικραίνοντας.
Δηλαδή να μην γερνάει και, αν θα μπορούσε να είναι δυνατόν, να παραμένει στην ηλικία των 20 για πάντα!
Φαίνεται, όμως, ότι πιθανόν να υπάρχει αυτή η γυναίκα στην πραγματικότητα και να μην αποτελεί ένα άπιαστο όνειρο της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών!
Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών, 31 χρονών και όσο περνούν τα χρόνια αντί να γερνάει, γίνεται όλο και νεότερη, τόσο που εκείνοι που δεν την γνωρίζουν της ζητούν ταυτότητα για να αγοράσει οινοπνευματώδη και άλλα, επειδή την θεωρούν ανήλικη. Αυτά ισχυρίζεται ότι της συμβαίνουν.

Σύμφωνα με την Βρετανική mirror.co.uk, η Alice Dawson, 31 ετών, από το Colchester του Essex, δήλωσε:

«Συμφωνώ ότι υπάρχει κάποιο στοιχείο του Benjamin Button σε μένα. Υποθέτω ότι γερνάω ανάποδα».

Αλήθεια, θα μπορούσε να ισχύει πραγματικά «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», στο διήγημα του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, γραμμένο το 1921, που γυρίστηκε ταινία με τον Brad Pitt; Σύμφωνα με την ιστορία, ο Μπέντζαμιν γεννιέται γέρος και όσο «μεγαλώνει» γίνεται νεότερος.

Ωστόσο, η Alice Dawson υποστηρίζει ότι πολλοί άνθρωποι την μπερδεύουν και ότι ενώ είναι μεγαλύτερη, η εικόνα που τους δίνει όταν την βλέπουν είναι για πολύ μικρότερη, ότι είναι μόλις 15 ετών.

Ίσως, αυτό να συμβαίνει λόγω της πολύ καλής περιποίησης της επιδερμίδας της, ότι πίνει άφθονο νερό και έχει πολύ υγιεινή διατροφή. Χρησιμοποιεί λάδι καρύδας ως το προϊόν περιποίησης του σώματος, δεν βάζει make up, επίσης, έχει κόψει τα τηγανητά και τα ποτά.

Τι μπορεί να είναι αυτό που την κάνει να φαίνεται πιο μικρή σε ηλικία; Ούτε και η ίδια είναι σίγουρη, αλλά σαφώς δεν πιστεύει πως θα συνεχίσει να «μικραίνει» για πάντα, ούτε θα ξαναγίνει 10 χρονών.

Ίσως, κάποια στιγμή να φανούν τα πρώτα σημάδια που θα την κάνουν να φαίνεται κοντά στην πραγματική της ηλικία, σύμφωνα με την ταυτότητά της που της την ζητούν τακτικά όταν πηγαίνει σε χώρους όπου επιτρέπονται μόνο ενήλικοι.

Παρόλα αυτά, η Alice παραδέχεται ότι έχει ρυτίδες και ελπίζει να συνεχίζει να μεγαλώνει τόσο καλά ώστε πάντα να μικροδείχνει τόσο πολύ.




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη