9 Νοε 2018

Νέα απίστευτη πρόκληση Ράμα λίγες ώρες μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα (εικόνα)

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις προχώρησε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα,
λίγες ώρες μετά από την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, εκμεταλλευόμενος την εκκωφαντική σιωπή του Αλέξη Τσίπρα.

«Η Αλβανία δεν θα βρομίσει από κάποιους βουνίσιους που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια», ανέφερε ο Αλβανός πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο facebook.


Όπως αναφέρει το liberal.gr ο Έντι Ράμα απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Facebookπροχώρησε σε νέα επίθεση εναντίον όσων ύψωσαν σήμερα ελληνικές σημαίες και συνόδεψαν σε κλίμα θλίψης και έντασης τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία.

Αντί λοιπόν η αλβανική κυβέρνηση και ο ίδιος ο Ράμα να ζητήσουν συγγνώμη για τα όσα διαδραματίσθηκαν από την Κυριακή της 28ης Οκτωβρίου επιχειρεί να βγει στην αντεπίθεση με σχόλια που απλώς ερεθίζουν το εθνικιστικό φρόνημα και στις δυο πλευρές των συνόρων, ενώ προσβάλει τους απλούς πολίτες που πένθησαν ειρηνικά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Οι εμπρηστικές και προκλητικές δηλώσεις Ράμα έγιναν, ενώ η Αθήνα κρατά χαμηλούς τόνους και μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον Alpha απέφυγε κάθε σχόλιο αρνητικό για την Αλβανία σε σχέση με το επεισόδιο των Βουλιαρατων που στοίχισε την ζωή του Κατσίφα κάτω από ακόμη αδιευκρίνιστες συνθήκες

Στο σχόλιο του στο Facebook ο Αλβανός πρωθυπουργός αναφέρει: «Η Αλβανία δεν θα βρομίσει από κάποιους βουνίσιους που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια .. Είναι άθλια οντά που βεβηλώνουν τους νεκρούς που υποτίθεται σέβονται…».

«Η αξία μας είναι αυτή, που σε κάποιους φαίνεται ως αδυναμία. Το κράτος μας δεν κάνει πόλεμο με προβοκάτορες κηδειών. Όποιος ήρθε για προβοκάτσιες μπήκε, ντρόπιασε τον εαυτό του και την σημαία του και έφυγε. Ο πατριωτισμός δεν είναι να μειώσεις τον άλλο και την γλώσσα του αλλά να αγαπάς την χώρα σου και την γλώσσα σου» έγραψε ακόμα ο Aλβανός πρωθυπουργός.


google_ad_client = "ca-pub-7691334551475503"; google_ad_host = "ca-host-pub-1556223355139109"; google_ad_host_channel = "L0001"; google_ad_slot = "4995873471"; google_ad_width = 336; google_ad_height = 280; >
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη