19 Μαΐ 2019

«Βράζει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ: «Δε θα βρουν την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω!»

Ξεσπάθωσε κατά της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή
τις αστοχίες, και τα τρομερά λάθη στα εθνικά θέματα.
Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, επίσης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην λεγόμενη «13η σύνταξη» και τα άλλα προεκλογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ, τόνισε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Οι Έλληνες θα πάρουν τα ψίχουλα που μοιράζει η κυβέρνηση για να πάνε στις περιφέρειές τους και να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται, εκτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν θα βρούνε την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω» απάντησε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο ερώτημα αν το Σκοπιανό θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές.

Ερωτηθείσα να απαντήσει τι πιστεύουν οι πολίτες για τον Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει». «Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε.

«Βράζει ο τόπος, οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι» επέμεινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι μου λένε όλοι; «Εσύ δεν πρόδωσες, εσύ φοράς παντελόνια» και μου λένε πάρα πολλοί: «είμαι από άλλο πολιτικό χώρο αλλά σε παραδέχομαι»».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη