16 Μαΐ 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ: Όλο το αίτημα της κοινοπραξίας για την παράταση στο Αμαξοστάσιο




Σε σημερινό δελτίο τύπου – απάντηση ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων , Στράτος Σιμόπουλος, αποκαλύπτει το αίτημα της κοινοπραξίας για την παράταση στο Αμαξοστάσιο. Συγκεκριμένα αναφέρει:


«Σε χθεσινό δελτίο τύπου, με αφορμή τη νέα φιέστα στο Μετρό Θεσσαλονίκης, αποκάλυψα ότι:

α. Θα εγκαταστήσουν το συρμό στο αμαξοστάσιο για να κινείται μόνο μέσα σ’αυτόν, διότι δεν είναι έτοιμες οι σήραγγες (εννοούσα την επιδομή τους) για πραγματική δοκιμαστική λειτουργία. Θα είναι έτοιμες μετά από επτά μήνες.

β. Ο συρμός έρχεται χωρίς να έχουν γίνει οι δοκιμές κατασκευής.

γ. Ο εργολάβος ζήτησε έξι μήνες παράταση για την παράδοση του αμαξοστασίου στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σε σημερινή δήλωσή του στον ημερήσιο τύπο ο κ.Μυλόπουλος ισχυρίσθηκε ότι «ο κ.Σιμόπουλος ψεύδεται κατά συρροή και διαδίδει ψευδές ειδήσεις. Τίποτα από όσα λέει δεν ισχύει»

Επισυνάπτω το αίτημα της κοινοπραξίας για να αποδείξω ότι ψεύδεται ο ίδιος ή δεν γνωρίζει καθόλου το έργο.

Στα άλλα δύο θέματα που έθεσα μπορεί να απαντήσει έμπρακτα, ξεκινώντας την πραγματική δοκιμαστική λειτουργία του συρμού και παρουσιάζοντας άμεσα τα πιστοποιητικά για τις δοκιμές κατασκευής.

Ελπίζοντας να σταματήσει να κοροϊδεύει τους Θεσσαλονικείς προτείνω, τέλος, στον κύριο υπουργό πριν κάνει σήμερα δηλώσεις να ρίξει μια ματιά στις παλαιότερες του από το ίδιο σημείο που πιστοποιούν  το μέγεθος της καθυστέρησης την οποία παρουσιάζει το έργο.»






Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό έγγραφο







 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη