19 Μαΐ 2019

Ο Συριζαϊσμός και ο Πολακισμός έχουν ημερομηνία λήξης

Μία εβδομάδα ακόμη απέχουμε από την ώρα της κρίσεως, μία εβδομάδα από τις
Ευρωεκλογές πρόκριμα για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και οι εξελίξεις προμηνύονται βαριές για το σύστημα Σύριζα.

Ζούμε στο σκηνικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Μίας αριστεράς που κέρδισε την εξουσία σαν οργισμένη, αντισυμβατική ψεύτρα και θα την χάσει σαν περιφρονημένη πολιτική θεατρίνα.



Του Δρ. Φώτη Κουτσουπιά

Σε έναν κόσμο που οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν με φρενήρεις ρυθμούς, ο κ. Τσίπρας μοιράζει πενιχρές αργομισθίες και επιδόματα, αδιαφορόντας για την πραγματική ανάπτυξη.

Η εξουσία σαν αυτοσκοπός για ψευτοεπαναστάτες, εμποτισμένους με την αριστερίστικη ιδεολογία, αλλά με τρόπους ζωής γεμάτους χλιδή και καλοπέραση.

Αποβλέποντας στην διεύρυνση των εκλογικών του ορίων, ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποίησε όχι μόνον μία απόχρωση πολιτικού αμοραλισμού, αλλά όλο το φάσμα των πολιτικών χρωμάτων με τις διαβαθμίσεις του.

Άφησε την πόρτα της εξουσίας ανοικτή και προσέλκυσε άτομα που δεν είχαν καμμία σχέση με την αριστερή ιδεολογία, ή καλύτερα, δεν είχαν καμμία ιδεολογία.

Όλοι αυτοί είδαν φώς και μπήκαν, με μοναδικό συνεκτικό δεσμό την νομή και διατήρηση της εξουσίας. Άτομα με ανεξάντλητο ταξικό φθόνο, ανεπαρκέστατοι στις προκλήσεις των καιρών, δεν έχουν τις ικανότητες και τις γνώσεις να κυβερνήσουν και δεν μπορουν ή δεν θέλουν να αποκαταστήσουν την διαταραγμένη έννομη τάξη, μονίμως προσδεδεμένοι στον μικρόκοσμο των παθογενειών τους.

Σε ένα κόμμα, το ήθος και την ευπρέπεια τα επιβάλλει ο αρχηγός με το παράδειγμά του και στη συνέχεια τα υιοθετεί η παράταξη.

Ο αρχηγός δίνει τον τόνο και επαναφέρει στην την τάξη όσους παραφέρονται. Ο κ. Τσίπρας, ευτελίζοντας τους θεσμούς, ως στρατηγική επιλογή, έχει αποφασίσει να στοιχηθεί πίσω από τον κ. Πολάκη.

Απευθύνεται από το βήμα της Βουλής στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και χρησιμοποιεί τον ενικό, καταπατώντας για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, κάθε έννοια ευγένειας και αξιοπρέπειας.

Το ύφος του είναι απαξιωτικό, καθώς επίσης και οι εκφράσεις και οι παρομοιώσεις του ''φουριάρικο κατσίκι'' γιά τον κ. Μητσοτάκη, "ξαναζεσταμένο φαγητό" για τους νεκρούς στο Μάτι και άλλα παρόμοια.

Αποκαλεί φασίστες, όσους έχουν αντίθετη άποψη και επιμένουν να θέλουν την πολυφωνική δημοκρατία. Συριζαϊσμός και πολακισμός σαν έννοιες πολιτικής συμπεριφοράς και "ευπρέπειας" σε όλο τους το μεγαλείο.

Οι σπασμωδικές αντιδράσεις των τελευταίων ημερών καταδεικνύουν ότι ο κ. Τσίπρας, έχοντας σαν όχημα την πολιτική εξαπάτηση, το ψεύδος και την εσκεμμένη παραποίηση στοιχείων, προσπαθεί να δημιουργήσει με προεκλογικές δηλώσεις και παροχολογία, βραχύβια υποκατάστατα λύσεων, δομημένα σε ένα πλέγμα ψευδαισθήσεων, με μία πλύση εγκεφάλου, που στόχο έχει το ταλαιπωρημένο από την εξαντλητική φορολογία και την ανεργία, νευρικό σύστημα της κοινωνίας.

Ο ρόλος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην προσπάθεια αποκατάστασης της νομιμότητας και της ανάπτυξης είναι ξεκάθαρος.

Τρείς είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η διακυβέρνηση της χώρας:

1. Λιγότεροι φόροι.

2. Περισσότερες δουλειές.

3. Ασφάλεια στις γειτονιές.

Επίσης, πρωταρχική επιδίωξη θα είναι η επαναφορά του δημόσιου ήθους στο σωστό, παραδοσιακό, πολιτισμικό επίπεδο της Ελληνικής κοινωνίας, για να λειτουργεί η κοινωνία με όρους δίκαιους, κανόνες ηθικούς και αρχές γενικώς παραδεκτές.

**Μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη