24 Μαΐ 2019

Άκης Πούλακας :Γιατί με το. Κωνσταντίνο Ζέρβα



του Αντώνιου - Δημήτριου (Άκη) Πούλακα

Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα, "ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη"

Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια μάχη προσώπων. Πώς όμως να επιλέξει κάποιος ένα πρόσωπο, όταν δε γνωρίζει τίποτα γι΄ αυτό; Ας συστηθούμε λοιπόν!


Ονομάζομαι Αντώνιος – Δημήτριος (Άκης) Πούλακας και γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Κατέχω το πτυχίο του Μηχανικού Έργων Υποδομής, ενώ παράλληλα έχω πραγματοποιήσει τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στον τομέα του Περιβάλλοντος - Νέων Τεχνολογιών και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό μου προφίλ, βρίσκομαι στην αγορά εργασίας από το 2005 με την οικογενειακή εμπορική επιχείρησή μας, ενώ από το 2011 είμαι ιδιοκτήτης της Darwin, εταιρίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της Ανάπτυξης Λογισμικού (IT).

Στον ίδιο τομέα δραστηριοποιούμαι και με μια άλλη ιδιότητα, αυτή του μέλους του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης. To 2017 οι επαγγελματίες της πόλης με τίμησαν με την ψήφο τους στις τότε κλαδικές εκλογές, και έκτοτε υπηρετώ του σκοπούς του Επιμελητηρίου από τη θέση του μέλους του Δ.Σ., αλλά και μέσα από την επιτροπή Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου, στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα κληθούμε να επιλέξουμε εκείνες και εκείνους που θα μας εκπροσωπήσουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Τα πρόσωπα που με τις ιδέες και τις προτάσεις τους θα συνδιαμορφώσουν το πλάνο της επόμενης πενταετίας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό, και θα ‘θελα να γνωρίζετε γιατί θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας ζητώντας την ψήφο σας.
Γιατί αγαπώ την πόλη στην οποία γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι, και πιστεύω ότι με τις δυνάμεις μου μπορώ να συμβάλλω στην εξέλιξη και πρόοδό της.


  • Γιατί πιστεύω στους ανθρώπους της. Όλοι μαζί, με συνεργασία και σχέδιο μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
  • Γιατί θεωρώ ότι τίποτα δε μας χαρίζεται αν δεν προσπαθήσουμε. Βρίσκομαι στην αγορά εργασίας εδώ και μιάμιση δεκαετία και έμαθα ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από προσπάθεια και σκληρή δουλειά.
  • Γιατί ως εκλεγμένο μελος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, γνωρίζω με λεπτομέρεια τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλης μας με τις Δημοτικές Αρχές και θα αγωνιστώ για την επίλυσή τους.
  • Γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δε θα φοβηθώ να συγκρουστώ για τα συμφέροντα της Θεσσαλονίκης, δε θα φοβηθώ να υποστηρίξω και να προωθήσω τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Κλείνοντας, κράτησα για το τέλος την απάντηση στην πιο σημαντική ερώτηση.

Γιατί με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και το συνδυασμό ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη;

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι ένας άνθρωπος που έχει βαθειά γνώση της αυτοδιοίκησης και της σημερινής πραγματικότητας της πόλης μας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν είναι απόρροια προσωπικών φιλοδοξιών και ματαιοδοξίας, αλλά η λογική συνέπεια των πράξεων ενός ανθρώπου που αγαπάει την πόλη και αγωνίστηκε για αυτή επί 8 συναπτά χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο, από οποιαδήποτε θέση και αν βρέθηκε.
Ενός ανθρώπου που με το έργο και τις παρεμβάσεις του έδινε καθημερινά τη μάχη για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη -και που την κρίσιμη στιγμή δε δίστασε να συγκρουστεί για τις απόψεις του, παραμερίζοντας το προσωπικό του συμφέρον.

Κατά τη γνώμη μου, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι ο άνθρωπος που πραγματικά χρειάζεται η πόλη μας. Αληθινός, συνεπής, αποφασιστικός, μα πάνω από όλα, ένας από εμάς!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη