Ο Βρδινογιάννης πήρε το «τιμόνι» από τον Κοντομηνά: Οι δύο αλλαγές που σηματοδοτούν την νέα εποχή στον ALPHA

17 Ιουν 2019

Νέα εποχή σηματοδοτούν για τον Alpha οι πρόσφατες αλλαγές στο δημοσιογραφικό επιτελείο του καναλιού που έφτιαξε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος όπως φαίνεται παρέδωσε τα ηνία στον Βαρδινογιάννη.

Αρχικά ο Δήμος Βερύκιος απομακρύνθηκε από την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στην συνέχεια, «κόπηκε» η εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου.

Οι δυο δημοσιογράφοι, είχαν εξαιρετικές σχέσεις (και δεν το έκρυβαν) με το πρώην αφεντικό του Alpha. Μάλιστα ο Βερύκιος, όπως επισημαίνει το media.gr, είχε επιλέξει την ταύτιση με τον Κοντομηνά ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Το γεγονός οτι η διοίκηση Βαρδινογιαννη, επέλεξε σε διάστημα ολίγων ημερών να απομακρύνει από το κανάλι την πάλαι ποτέ εμπροσθοφυλακή του Κοντομηνά, καταδεικνύει οτι ο Τζίγγερ, έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο του σταθμού σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα ο πολύπειρος επιχειρηματίας δεν δείχνει διατεθειμένος για λόγους ισορροπιών να θέσει σε κίνδυνο την απόφαση του να προχωρήσει σε μια μοντέρνα τηλεοπτική επιχείρηση, αποσυνδεδεμένη πλήρως από τις παθογένειες του παρελθόντος.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη