Ο Κυριάκος αφιέρωσε στον Τσίπρα «ξημερώματα, δίνεις επιδόματα» με φόντο σημαίες...ΠΑΣΟΚ

26 Ιουν 2019
Με σημαίες, «εικονίσματα» του Ανδρέα Παπανδρέου και μπλουζάκια του ΠΑΣΟΚ, υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι Θανάσης Πασσάς, Φάνης Λαμπρόπουλος και Νίκος Ράπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την «προσυνέντευξη» που περνούν οι καλεσμένοι.

Μπαίνοντας στο στούντιο για την «προσυνέντευξη» ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τους παρουσιαστές και πήρε μια σημαία του ΠΑΣΟΚ για το γραφείο του.


«Τι ωραίο πράγμα αυτό, vintage!» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να βοηθήσει στην αναβίωση του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι είχε κάνει μια cameo εμφάνιση σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ το 1985 και είδε ότι είχε πολύ κόσμο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε σκληρές ερωτήσεις από το τρίο των παρουσιαστών, ώστε να αποδείξει ότι είναι κατάλληλος να κυβερνήσει. Ρωτήθηκε αν γνωρίζει ποιος πήγε στον τελικό του Survivor 1 και απάντησε ότι ο Ντάνος πήγε και κέρδισε.


Ρωτήθηκε επίσης αν γνωρίζει πόσα κιλά είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (απάντησε 100), αν γνωρίζει τι είναι το triming (απάντησε: «αυτό που δεν κάνεις εσύ» στον γενειοφόρο Θανάση Πασσά), αλλά και για την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα».

«Αυτό θα μπορούσε να είναι για τον Τσίπρα, 'ξημερώματα δίνεις επιδόματα'», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ρωτήθηκε βέβαια και για ζητήματα NBA, αλλά εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ είναι δυνατός, διότι παρακολουθεί μπάσκετ.

Η επόμενη πρόκληση ήταν εξόχως μπασκετική. Οι παρουσιαστές αμφισβήτησαν την ευστοχία του προέδρου στα τρίποντα και έφεραν μια μπασκέτα. Ο Κυριάκος έβαλε 2 στις 3 βολές. Τέλος, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ζήτησε ένα μικρό «ρουσφετάκι» από τον πρόεδρο της ΝΔ, για να εισπράξει την απάντηση: «Εσύ έχεις μείνει πραγματικά στη δεκαετία του 1980...»
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη