25 Ιουν 2019

Eμφύλιος προεδρικών και «αντιπολίτευσης» στον ΣΥΡΙΖΑ - Ποια στελέχη βρίσκονται στο στόχαστρο

Στην Κουμουνδούρου ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα των Εκλογών που αναμένεται
θυελλώδης και γι’ αυτό έχουν αρχίσει τις προβοκάτσιες και τις ύποπτες διαρροές.

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει ένας ιδιότυπος εμφύλιος ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται δύο στελέχη τα οποία εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις.
Οι εκφραστές της λεγόμενης εσωκομματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν ευθέως την καθεστωτική όπως την χαρακτηρίζουν, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία για τρίτη φορά κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Κάποιοι κάνουν λόγο για ιερές αγελάδες οι οποίες καταρρακώνουν κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας.
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει διασφαλίσει προνομιακή μεταχείριση γιατί προορίζεται να παίξει ρόλο την επόμενη μέρα ως εκφραστής του σκληρού πυρήνα που έχει συγκροτήσει ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ελέγξει τις διεργασίες και να στήσει ένα συνέδριο στα μέτρα του.

Από την πλευρά των λεγόμενων καθεστωτικών έχει αρχίσει ένας υπόγειος πόλεμος με στόχο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Τον κατηγορούν ότι με τις πολιτικές του οδήγησε στην αφαίμαξη της μεσαίας τάξης και στην εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον χαρακτηρίζουν αριστερό του Κολωνακίου, γιατί όπως διαρρέουν μένει σε πολυτελές σπίτι των πεντακοσίων τετραγωνικών και είναι απόγονος του στρατηγού Τσακαλώτου που είχε το γενικό πρόσταγμα των εκκαθαριστικών υποθέσεων στον Γράμμο.

Επίσης, του προσάπτουν κατηγορίες για δήθεν προνομιακές σχέσεις που διατηρεί με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος που ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός του Αλέξη Τσίπρα.

Η σύγκρουση ανάμεσα στον σκληρό πυρήνα των προεδρικών που επιδιώκουν ένα καθαρό κόμμα στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο και την εσωκομματική αντιπολίτευση που εκφράζεται από τους Τσακαλώτο, Φίλη και Σκουρλέτη αναμένεται να λάβει μετωπικό χαρακτήρα αμέσως μετά τις εκλογές
.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη