14 Αυγ 2019

«Δεν κάνουμε πλάκα» – Που απαγόρευσαν το αλκοόλ και για ποιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λόγο!

Κοινότητα που βρίσκεται κοντά στις Βρυξέλλες, πήρε μια απόφαση που σίγουρα
μας προκαλεί όλους μεγάλη εντύπωση.
Στο προάστιο Schaarbeek απαγορεύτηκε το αλκοόλ. Ο λόγος; Είναι πραγματικά απίστευτος.

Οι μετανάστες πίνουν αλκοόλ και προχωρούν σε βανδαλισμούς, σε τραμπουκισμούς αλλά και σε άλλα εγκλήματα. Οι μεθυσμένοι μετανάστες της περιοχής, έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση αποπνικτική. Να σημειωθεί ότι στον σταθμό των τρένων στις Βρυξέλλες οι μετανάστες απλά.. έχουν πάρει την διοίκηση. Η κατάσταση είναι εξωφρενική.

Το Maximilian Park, πλέον έχει καταληφθεί από μετανάστες. Η «πρωτεύουσα» της Ευρώπης κινδυνεύει άμεσα. Οι πολίτες της χώρας δέχονται επιθέσεις καθημερινά και πέφτουν θύματα ληστών. Η αστυνομία μοιάζει ανίκανη να αντιδράσει αποτελεσματικά.

Ας σκεφτούμε: Απαγόρεψαν την πώληση αλκοόλ, όχι για την υγεία των πολιτών αλλά για την….ασφάλειά τους. Είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα οι μεθυσμένοι μετανάστες δηλαδή. Προσοχή όμως! Δεν διώχνουν τους παράνομους αλλά αλλάζουν τους νόμους τους. Αυτό είναι εντελώς παράλογο.

Δηλαδή η Ευρώπη άνοιξε τα σύνορά της, δέχθηκε μετανάστες και για να τους ευχαριστήσει τους έδωσε επιδόματα και από πάνω άλλαξε και τους νόμους της. Ένα απλό παράδειγμα είναι η απαγόρευση πώλησης αλκοόλ.

Έρχονται και άλλες απαγορεύσεις σύντομα και μετά όλοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο κάνει θραύση ο Σαλβίνι για παράδειγμα.

Τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!

Photo:pexels

el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη