10 Δεκ 2019

H Τούλα του Ιδρύματος Ωνάση διέσυρε τον Μπακογιάννη

Η αμετροέπεια είναι ότι χειρότερο για ένα πρόσωπο που διαχειρίζεται εξουσία. Αν
μάλιστα αυτή γίνει μείγμα με την αλαζονεία και τον μεγαλοϊδεατισμό τότε το μείγμα γίνεται εκρηκτικό. Αυτό φάνηκε και στην απάντηση που έδωσε η διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση Αφροδίτη Παναγιωτάκου, με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε με τον γελοίο (Χριστουγεννιάτικο φωτισμό) της Βασ. Σοφίας.

Η σύζυγος Παπαδημητριου, μιλώντας στα «Παραπολιτικά» και με το στυλ που την διακρίνει και συνάμα την κάνει αποκρουστική, θέλησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.


«Σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες πλέον οι φωτισμοί δεν είναι μόνο αγγελάκια και αστεράκια» υποστήριξε η κυρία Παναγιωτάκου, επισημαίνοντας ότι «ο συγκεκριμένος φωτισμός έχει χιλιάδες σενάρια τα οποία μπορούν να εξελιχθούν.

Από τις αναφορές της κυρίας Παναγιωτάκου γίνεται σαφές ότι δεν είχε κατανοήσει το καραγκιοζιλίκι που έκανε δώρο στον Δήμο της Αθήνας. Και το χειρότερο; Υποτιμά και τους Αθηναίους όταν στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την αισθητική αηδία, υποστηρίζει ότι αυτό που είδαμε, ήταν κάτι ημιτελές. Η αλήθεια είναι ότι η κυρία της Συγγρου, ξεφτιλίστηκε και μαζί ξεφτίλισε και τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Και μια δεύτερη αλήθεια είναι, ότι αναγκάστηκε να μαζέψει τα ασημάδευτα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Το καραγκιοζιλίκι της Παναγιωτάκου, ήταν μια καλή αφορμή, για να δοθεί τέλος στον κάθε τυχάρπαστο που θεωρεί ότι έχει άποψη, επειδή κυκλοφορεί με ένα δανεικό... τίτλο.

Επίσης η συγκεκριμένη ιστορία είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη, να κρατήσει στο μέλλον αποστάσεις ασφαλείας από τις διάφορες... Τούλες του Πολιτισμού, των γραμμάτων, των «στεγών» και των κρεοπωλείων.

Του Γιάννη Κουρτάκη
Πηγή: parapolitika.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη