9 Ιουλ 2020

ΤΕΛΟΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΧΕΔΙΟ – ΒΟΜΒΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Σχέδιο – “βόμβα” φέρνει το τέλος της γεωπολιτικής ισχύος της Τουρκίας, με την
κατάργηση επί της ουσίας των Στενών και της εξάρτησης που αυτά ασκούν στην Ρωσία και τους λαούς της Μαύρης Θάλασσας!

Με ένα δυνατό γεωστρατηγικό Σχέδιο, το δυναμικό και καθαρό σαν σπαθί του Αλέξανδρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα και τους αδιάκοπους αγώνες του Νοιάζομαι και του Παγκόσμιου Ελληνισμού, “κόβει τα γόνατα” στην αλαζονεία της Άγκυρας, απομονώντάς την από το πλέον βασικό της – εδώ και πεντέμιση αιώνες πλεονέκτημα – την κατοχή των Στενών Βοσπόρου και Ελλησπόντου και τον αδιέξοδο εγκλωβισμό της Ρωσίας στον Εύξεινο Πόντο!

Το ρηξικέλευθο Σχέδιο αφορά την δημιουργία της Μεγαλύτερης Διώρυγας στον κόσμο, μήκους 250 χιλιομέτρων, από τον Πύργο (Burgas) της Βουλγαρίας, ως την Αλεξανδρούπολη της Ελλάδας!

Θα υπάρχει απολύτως ελεύθερη διέλευση των πλοίων όλων των ειδών και των χωρών, πλην της Τουρκίας, φέρνοντας κατακόρυφη ανάπτυξη σε Θράκη, Νότια Βουλγαρία και ολόκληρη την λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας, ξανασυνδέοντας τον Ελληνισμό με Δούναβη, Οδησσό, Κριμαία, Μαριούπολη, Κολχίδα και Πόντο!
Ο Ελληνικός Στόλος θα μπορεί έτσι ανεμπόδιστα να φτάσει στον Πόντο και ο Ρωσικός στην Σμύρνη, το Ακσάζ και την Κύπρο! Παράλληλα θα είναι ελεύθερη η διέλευση όλων των δυτικών και αμερικανικών πλοίων, πλην των Τουρκικών…



Σύμφωνα με πληροφορίες του Νοιάζομαι, η πρόταση έχει ήδη φτάσει στο Κρεμλίνο…

Δείτε ολόκληρο το λεπτομερές Σχέδιο του “Βόρειου Σουέζ
στην σχετική ανακοίνωση του Μακεδονικού Κόμματος εδώ.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη