3 Αυγ 2020

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ …Η ΙΘΑΚΗ ΜΑΣ


Ελλάς - Γαλλία, (επενδυτική) συμμαχία! | Fortunegreece.com
Είναι για μας τουλάχιστον, γεγονός αδιαμφησβήτητο, ότι προς το παρόν αποφεύχθηκε πολεμική σύρραξη με την Τουρκία για δυο λόγους!
Πρώτον, λόγω της αποφασιστικότητας και της τόλμης που υπέδειξαν η πολιτική ηγεσία του
Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και η στρατιωτική μας ηγεσία και δεύτερον, ο παράγοντας Γαλλία!
Η Γαλλία, η οποία εξυπηρετώντας πρωτίστως τα δικά της συμφέροντα, τάχθηκε “ψυχή τε και σώματι” στο πλευρό της Ελλάδος! Την ώρα που ΗΠΑ, Γερμανία, ΝΑΤΟ και ΟΗΕ είναι αναφανδόν με την Τουρκία, την ίδια ώρα που η Μεσόγειος φλέγεται!
Αυτήν την ύστατη ώρα, καλείται η Ελλάς να επιλέξει συμμάχους! Να επιλέξει συμμαχικό στρατόπεδο! Που δεν είναι άλλο από το γαλλικό!
Η Γαλλία είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μία πυρηνική δύναμη, και ένα από τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Η Γαλλία παίζει σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια ιστορία με τον πολιτισμό της, την γλώσσα της και τις δημοκρατικές της αξίες! Η Γαλλία, πολύ απλά, είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες! Η Γαλλία πολύ σύντομα θα αντικαταστήσει την Γερμανία στην ηγεσία της ΕΕ. Έχει δε, ισχυρό, πολύ ισχυρό στρατό!
Μόλις λοιπόν, ύψωσε το ανάστημά της η Γαλλία και ο Πρόεδρός της Εμανουέλ Μακρόν, τότε λούφαξαν στην τρύπα τους ΗΠΑ και Γερμανία και η Τουρκία τρομοκρατήθηκε για τον από μηχανής Θεό της Ελλάδος!
Μια Γαλλία, που θέλει σύμμαχο την Ελλάδα για να μην της στερήσουν ΗΠΑ και Γερμανία το οξυγόνο ζωής στην Μεσόγειο θάλασσα! Γιατί η Ελλάς, είναι για την Γαλλία ο ομφάλιος λώρος που συνδέει εκείνην με την Μέση Ανατολή! Η Γαλλία μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά την Γερμανική ΕΕ (με την πυγμή της Γαλλίας κούρνιασε το επιτελείο των Βρυξελλών και άλλαξε ρητορική), το Αμερικανικό ΝΑΤΟ (το έδειξε άλλωστε πρόσφατα στη διένεξη εμπλοκής της τουρκικής φρεγάτας με την γαλλική), αλλά και τον τουρκολάγνο ΟΗΕ!
Μαζί με την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αίγυπτο, η Γαλλία γίνεται γεωστρατηγική δύναμη στην ΝΑ Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή! Μην ξεχνάμε το γαλλικό χτύπημα στη βάση Αλ Ουατίγια της Λιβύης, που στην ουσία ήταν τουρκική βάση! Είδατε κάποια αντίδραση του Ρ. Τ. Ερντογάν;
Αντίθετα λούφαξε στην φωλιά του και δεν έβγαλε άχνα!
Γι΄ αυτό η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσωπικά, τούτες τις δύσκολες ώρες, θα πρέπει να συλλογισθεί, ποιος είναι ο πραγματικός μας σύμμαχος; Έχοντας κατά νου, ότι μόνιμοι σύμμαχοι δεν υπάρχουν, αλλά είναι σύμμαχοι εκείνοι των οποίων τα οικονομικά συμφέροντα συνάδουν με τα δικά μας!
Γι΄ αυτό επιβάλλεται η ελληνική κυβέρνηση να επανεξετάσει το θέμα της αγοράς των γαλλικών φρεγατών, άσχετα αν ο Εμανουέλ Μακρόν είπε πως, δεν θα επηρεαστούν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδος – Γαλλίας από αυτήν την ακύρωση αγοράς των φρεγατών!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη