25 Οκτ 2020

Ευτυχώς ΔΕΝ Έγινε Η ΝΤΌΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ!

 Ντόρα υπήρχε, Κυριάκος όχι…

Ντόρα «ψηφίζει» ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online 

Διαβάζοντας ένα μικρό απόσπασμα του βιβλίου του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά με τίτλο: “Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια”....

Στην σελίδα λοιπόν 211, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, λέγει ότι του είπε ο

πρώην Πρωθυπουργός και πατέρας της Ντόρας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για τις συζητήσεις του ίδιου με την τουρκική πλευρά:

«Το τελικό συμπέρασμα ήταν ότι θα κάναμε προσπάθεια για την ειρήνη. Εν τω μεταξύ – το λέω και στην Ντόρα καθημερινώς, το λέω και στην τωρινή κυβέρνηση (Καραμανλή) – θα ζούμε με τα προβλήματά μας ώσπου να τα λύσουμε… να πετύχουμε τα μέτρα εμπιστοσύνης και ταυτόχρονα την άμεσο επικοινωνία των ηγετών των Ενόπλων Δυνάμεων και των πολιτικών ηγετών των δυο χωρών. Να μπορεί να πάρει ο Έλληνας Πρωθυπουργός τηλέφωνο και να μιλήσει με τον Ερντογάν, που δυστυχώς δεν το κάνει ο Καραμανλής, δεν του πάει, δεν είναι το στυλ του (σ.σ. γι΄ αυτό ανέτρεψαν τον Κώστα Καραμανλή;). Αλλά η Ντόρα μπορεί να το κάνει με τον ομόλογό της. Αυτό είναι εκ των ουκ άνευ…»!    

Παρακάτω δε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λέγει, πως η αποτυχία του Σχεδίου Ανάν, ήταν και εθνική ελληνική αποτυχία (;;;)!

 

 

ΥΓ.: Προβληματίζει η συνεχής αναφορά, στο βιβλίο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και η μη αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Που προσωπικά μου δείχνει, ότι γινόταν από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η προετοιμασία της Ντόρας Μπακογιάννη για την Πρωθυπουργία! Που για πολλούς και διαφόρους λόγους – ευτυχώς – δεν πραγματοποιήθηκε!!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου


 

 

 





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη