27 Ιουλ 2021

Εμβολιασμοί:Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τα παιδιά 12 με 15 ετών


Έκκληση προς όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές έκανε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών από 12 έως 15 ετών.


”Θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίον θα μπαίνουν στην πλατφόρμα άμεσα μέσα στον Αύγουστο για τις ηλικίες 12 με 15 ετών”, τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας.

"Τον Δεκαπενταύγουστο επανενώνεται η ελληνική οικογένεια. Παρακαλώ θερμά τους συμπολίτες που είναι γονείς, παππούδες και γιαγιάδες είναι σημαντικό να προφυλαχθούν, να τεσταριστούν και να εμβολιαστούν”, ανέφερε ακόμα ο υπουργός.

"Ανοίξαμε τις πλατφόρμες για τα παιδιά πριν από λίγες ημέρες. Βλέπω ότι σε μεγάλο βαθμό ανταποκρίνονται αυτά τα παιδιά και πηγαίνουν και εμβολιάζονται. Δεκάδες νέα παιδιά ποστάρουν στα social media μου φωτογραφίες από τον εμβολιασμό τους”, πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Όπως είπε ο Βασίλης Κικίλιας από την ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα για τα παιδιά 15 με 17 ετών έχουν κλειστεί περίπου 30.000 ραντεβού.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη