24 Σεπ 2022

Γάκης: “Ο ίδιος ο πρόεδρος της Αμερικής, αναγνώρισε το τέλος της πανδημίας, που σημαίνει και το τέλος των συνθηκών επείγουσας έγκρισης, που σημαίνει…


“Τα επικαιροποιημένα εμβόλια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρώτη δόση από τους ανεμβολίαστους”, ανέφερε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

“Όταν ένα φάρμακο παίρνει άδεια ως “επαναληπτική δόση”, σημαίνει οτι θα χρησιμοποιηθεί μόνο γι΄αυτή την περίπτωση, Θα μπορούσε φυσικά, εάν γίνονταν οι κατάλληλες μελέτες οι οποίες θα δείχνουν την αποτελεσματικότητα, την επικινδυνότητα”, τόνισε.

“Τα εμβόλια της γρίπης Η1Ν1 αποσύρθηκαν μετά από εμφάνιση περιορισμένου αριθμού επιπλοκών. Τώρα οι παρενέργειες είναι σοβαρότατες. Δυστυχως προς μεγάλη μου λύπη ως επιστήμονας, εργαλειοποιήθηκε μία επιδημία.Πρόσφατα στο Lancet που υπήρξε η κορωνίδα της παραπληροφορησης και που έκοβε οποιαδήποτε εργασία τολμουσε να πει κάτι κατά του εμβολίου,αναφέρεται σαφώς όλη η μεθόδευση που υπήρξε με κεντρικό συντονιστή την Αμερική και τον ΠΟΥ.Έχουμε να κάνουμε με έναν ιο και ένα εμβόλιο, ου εργαλειοποιήθηκαν από την οικονομική νομενκλατούρα. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Αμερικής, αναγνώρισε το τέλος της πανδημίας, που σημαίνει και το τέλος των συνθηκών επείγουσας έγκρισης, που σημαίνει οτι τα εμβόλια πρέπει να χάσουν την προσωρινή άδεια κυκλοφορίας τους”.

“Στην ομάδα των υγειονομικών που εργάζονται στο χώρο της υγείας στη χώρα 274.955 , είναι 256.000 οι πρώτες δόσεις εμβολίων και 250.000 οι δεύτερες. Δηλαδή 18.714 υγειονομικοί, δεν έχουν συμπληρώσει τον εμβολιασμό, ποσοστό 7%. Πως είναι μόνο 7.000 αυτοί που είναι σε αναστολή; Μήπως υπάρχει πολιτικός λόγος;” αναρωτήθηκε.

Ο κος Γάκης αναφέρθηκε και στα όσα είπε χθες ο διεθνούς φήμης ιολόγος Σουχαρίντ Μπάντι για τα ευρήματα των βιοψιών σε ανθρώπινους εγκεφάλους. “Έχει απόλυτο δίκιο. Όταν είχα ασχοληθεί για αρκετο καιρό με τις επιπλοκές από τη βάση των επιπλοκών της ΕΕ, οι φοβερότερες διαπιστώσεις ήταν δύο. Η μια οτι το 70& των επιπλοκών αφορουν γυναίκες και η δεύτερη οτι οι συχνότερες επιπλοκές είναι νευρολογικές. Διότι αυτο το άθλια σχεδιασμένο εμβόλιο, το ενθυλακωμένο mRNΑ, περνάει δυστυχώς τον αίματο εγκεφαλικό φραγμό. Η φύση έχει προνοήσει και μας εχει εφοδιάσει με ένα φράγμα που ελέγχει τι περνάει στον πολύτιμο εγκέφαλό μας. Αυτό το άθλιο φάρμακο περνάει μέσα στο νευρικό σύστημα”, σημείωσε.

focusfm.gr