23 Ιουλ 2008

Αλεξαντάρ Βέλικι, Μακεντόνσκι

2.364 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ.
Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ (Λώου, στο ημερολόγιο των Μακεδόνων) του 356 π.χ. ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ 13-6-323 π.χ. (όπως διαβάσατε μόνο στο taxalia ) καθώς οι υπερασπιστές της ελληνικότητας / ή της Μακεδονικότητάς του, δεν έχουν ιδέα από ιστορία.
Και επειδή, σας 10 χρόνια ΚΑΝΕΝΑΣ στον κόσμο δεν θα ξέρει ότι ήταν Έλληνας, αλλά Μακεδόνας (Σκοπιανός), σας βάζουμε όχι τις γνωστές προτομές, αλλά μια Μακεδονική* εφημερίδα, με την υποσημείωση, ότι η εφημερίδα το έκανε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. Οι ελληνικές;
Εμείς, που "υπερασπιζόμαστε" την ελληνικότητα της Μακεδονίας, την ιστορία μας και την καταγωγή μας από τους αρχαίους Έλληνες, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ, συστηματικά, μεθοδευμένα και επίμονα, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΦΥΣΙΚΑ, να κάνουμε ένα έστω άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου στην Αθήνα.
Αν το αεροδρόμιο των Αθηνών, κοσμούσε από δεκαετίες τώρα, μια σοβαρή προτομή του Μ.Αλ. σε περίοπτη θέση (στους VIP's, π.χ..) θα ήξεραν οι ξένοι, τι σημαίνει "Μακεδόνας".
Για τους ίδιους λόγους όμως, που φοβόμαστε να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια, να ψάξουμε για πετρέλαιο στα δικά μας ύδατα, για τους ίδιους λόγους, οι "ηγέτες" μας, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, να κάνουν άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Ακόμη κι αν κάποιος τους δωρίσει ένα τεράστιο, καλλιτεχνικά άρτιο έργο τέχνης, θα το καταχωνιάσουν στα υπόγεια.
Για αυτό, αρχίστε να το συνηθίζετε: Αλεξαντάρ Μακεντόνσκι
*κι αυτό θα το συνηθίσετε!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη