23 Ιουλ 2008

Οι μαλάκες είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Απαντάς σε έναν και φυτρώνουν άλλοι δέκα

ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ! (Ακρίτας)
Ένα ακόμη γελοίο δημοσίευμα, από τους γνωστούς θολοκουλτουριάρηδες, οι οποίοι στο όνομα της δημοκρατίας, της ανεκτικότητας, του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα, θέλουν ντε και καλά να μας ετεροπροσδιορίσουν! Εμάς τους Φλωρινιώτες ! Από την Αθήνα, ντε και καλά να μας κάνουν μειονότητα ! Ε, ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! Γελοίοι, γραφικοί φασίστες. Φασισταριά του κερατά. Εθνικιστές της πλάκας (ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΘΝΗ).
Δείτε τι λένε για μας, οι άσχετοι κουφιοκεφαλάκηδες:
"ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΌΤΗΤΑ
Επ’ αφορμή των δηλώσεων του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Μακεδονίας σχετικά με την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, καθώς και την απαγόρευση της επιστροφής των «Μακεδόνων στο γένος» πολιτικών προσφύγων του εμφυλίου πολέμου, έχει ξεσπάσει ένας πρωτοφανής σάλος, στον οποίο πρωταγωνιστούν εθνικιστές πολιτικοί και διανοούμενοι αλλά, στον έναν ή τον άλλο βαθμό, συμμετέχουν όλες οι πλευρές του πολιτικού φάσματος.
Ανεξάρτητα από τις προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες των δηλώσεων του κ. Γκρούεφσκι, η αντίδραση της ελληνικής πλευράς είναι απολύτως υποκριτική και αντιδημοκρατική. Κι αυτό όχι μόνο επειδή σύμπαν το πολιτικό προσωπικό του ελληνικού κράτους αναφέρεται σε ελληνικές εθνικές μειονότητες στην Αλβανία ή στην Τουρκία, αλλά αρνείται να δεχτεί την ύπαρξη τουρκικής ή μακεδονικής μειονότητας στο εσωτερικό της Ελλάδας. Η ελληνική αντίδραση είναι πρωτίστως υποκριτική και αντιδημοκρατική γιατί με δαιμονολογίες και συνωμοσιολογίες προσπαθεί να αποκρύψει τα εξής προφανή:
Στα βορειοδυτικά, κυρίως, σύνορα της Ελλάδας ζουν χιλιάδες «εθνικά Μακεδόνες», οι οποίοι έχουν την ίδια καταγωγή με τους Μακεδόνες* της γειτονικής χώρας, μιλούν την ίδια γλώσσα, έχουν κοινές πολιτισμικές παραδόσεις κ.λπ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το βαθμό ένταξής τους στην ελληνική κοινωνία και τους τρόπους που επιλέγουν (ή δεν επιλέγουν) να προβάλουν την εθνική ταυτότητά τους, συνιστούν εθνική μειονότητα και το ελληνικό κράτος οφείλει να σεβαστεί τα δικαιώματά τους (πολιτισμικά, γλωσσικά, εκπαιδευτικά κ.λ.π). Είναι παραλογισμός να διαγράφεται η ύπαρξη των ντόπιων Μακεδόνων στη Φλώρινα, την Αριδαία, τη Μελίτη, το Ξινό Νερό και τόσες άλλες περιοχές της ελληνικής Μακεδονίας και ακραίος αυταρχισμός να ενοχοποιείται μια μειονοτική πολιτική οργάνωση, το Ουράνιο Τόξο, ως «πρακτόρικη» και «εθνοπροδοτική». Επιτέλους, ας καταλάβουμε:Τον αλυτρωτισμό τον καλλιεργεί η καταπίεση των μειονοτήτων και όχι ο σεβασμός των δικαιωμάτων τους.

Λοιπόν κύριοι, κυρίες και οι "άλλες"

ΕΠΕΙΔΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΛΩΣΣΑ
*ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, (ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)
ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΩΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ -ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΒΕΙ-, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ: Το δήθεν, μη σεβασμό σε δικαιώματα, ΑΣ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ:
Έχετε ακούσει ποτέ ρε καραγκιοζάκοι, να ενόχλησε κανείς, έναν έστω άνθρωπο στη Φλώρινα και στην Έδεσσα, επειδή μιλά τα "ντόπια", όπως τα λέμε εμείς, όπως τα έλεγε η γιαγιά μου ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ όπως τα λέτε εσείς
Έχετε ακούσει ποτέ ρε λιγούρια, να χάλασε ένας δικός μας γάμος, επειδή χορεύαμε Ζάραμο κι όχι τσάμικο;
Έχετε ακούσει να πείραξε κανένας τα "αηδόνια της Φλώρινας" ή τα "χάλκινα της Γουμένισσας", επειδή έπαιζαν ράικο κι όχι πεντοζάλη;
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ "ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΣΤΕ";
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ;
Δεν έχω κάτι άλλο να πω, παρά μόνο μια ευχή (όχι στα ντόπια, αλλά στα Τουρκικά για να την καταλάβετε): Ρε, άι σιχτιρ!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη