4 Αυγ 2008

Γράμμα στον πατέρα του 20χρονου Αυστραλού Doujon Zammit


Αγαπητέ Oliver Zammit,

είμαι στη δυσάρεστη θέση, να σας ανακοινώσω, ότι, δυστυχώς η γενναιοψυχία που δείξατε, δωρίζοντας τα όργανα του νεκρού παιδιού σας και σώζωντας ζωές Ελλήνων, δεν θα βρει αντίκρυσμα.

Τα καλά και σοφά λόγια που είπατε για τη χώρα μας, την οποία τόσο λάτρευε ο γιός σας και εσείς, θα πάνε χαμένα.

Κανείς δεν θα σας ανταποδώσει το ελάχιστο.

Οι δολοφόνοι του παιδιού σας ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε πλήρως για ποιό λόγο θα συμβεί αυτό. Μόνο λίγοι Έλληνες, κυρίως στις ομάδες, που δήθεν καλούνται να υπηρετήσουν τον πολίτη, το ξέρουν καλά. Θα προσπαθήσω όμως όσο μπορώ, να σας λύσω μερικές απορίες, που θα σας γεννηθούν αργότερα!

Στη χώρα μας κύριε Zammit, υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο προκαλεί τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ σε ΟΛΟΥΣ. Το όνομά του δεν τολμά κανείς να προφέρει. Η Ελλάδα είναι η χώρα, που μπορείς με άνεση να βρίζεις με ό,τι κατεβάσεις ο νους σου, τον Πρόεδρο της Δημοκατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Αρχιεπίσκοπο, τους Υπουργούς, τους βουλευτές, τους μεγάλους επιχειρηματίες, τους φτωχούς, τους πλούσιους, ΟΛΟΥΣ εκτός από ΕΝΑΝ.

Ο άνθρωπος αυτός δεν θα τιμωρηθεί ποτέ, ό,τι κι αν κάνει. Ακόμη κι αν "τρελαθεί" και μπει σε ένα παιδικό σταθμό και σκοτώσει 50 παιδάκια, ακόμη κι αν δηλητηριάσει όλη την Αθήνα, όλοι θα κάνουν πως δεν είδαν, δεν άκουσαν!

Δυστυχώς για σας, οι άνθρωποι που σκότωσαν το παιδί σας, σχετίζονταν με τον mr. Tρόμο, με τον άνθρωπο, που και μόνο το άκουσμα του ονόματός του, κάνει το αίμα των δικαστών να παγώνει.

Οι δολοφόνοι υπήρξαν υπηρέτες του, υπήρξαν μέλη του στρατού του, είναι άνθρωποι που συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες πράξεις και άλλα πολλά που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.

Οτιδήποτε κινείται στο περιβάλλον του άρχοντα του σκότους της Ελλάδας, του ανθρώπου που κανείς δεν τολμά να πει το όνομά του, του ανθρώπου που ό,τι κι αν κάνει δεν διανοείται κανείς να του ζητήσει εξηγήσεις, του ανθρώπου που είναι το "πνεύμα του κακού" για τους πολιτικούς μας, ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ, ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους, ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ.

Έτσι, δεν θα μάθετε ούτε καν το όνομα του δολοφόνου, ούτε θα δείτε ποτέ τη φωτογραφία του! Ο άρχοντας του σκότους θα τον προστατέψει, για να δώσει το μήνυμα στο στρατό του, ό,τι μπορεί να τους προστατεύει, ό,τι κι αν κάνουν.

Σε δύο χρόνια, ο δολοφόνος, θα συνεχίζει κανονικά τη ζωή του, χωρίς τύψεις και χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα φοβισμένα Μ.Μ.Ε. θα "βοηθήσουν" να ξεχαστεί το θέμα γρήγορα.

Μη ζητήσετε από την κυβέρνηση σας να παρέμεβει. Είναι μάταιο. Είναι τόσος ο ΤΡΟΜΟΣ με τον οποίο έχει ποτίσει ο "προστάτης" τους πολιτικούς, τους δικαστές, τους αστυνομικούς, ώστε κανείς δεν μπορεί να ζητήσει "δίκιο" για σας.

Καλό κουράγιο!!! Δεν μπορώ να πω, ο Θεός να σας λυπηθεί, γιατί κι αυτός ακόμη φοβάται τον άρχοντα της Ελλάδας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη