29 Αυγ 2008

Obama ψηφίζουν οι Μακεδόνες, McCain οι ψευτοΜακεδόνες

Είναι γνωστή η "συμπάθεια" των Ελλήνων για τον Barack Obama, καθώς και ο ίδιος και το επιτελείο του έχουν ταχθεί υπέρ των ελληνικών δικαίων. Δείτε αναλυτικό θέμα του taxalia εδώ. Φυσικά δεν έχουμε την ψευδαίσθηση, ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις του και θα συνεχίσει να είναι το ίδιο ¨φιλέλληνας". Κρατάμε μικρό καλάθι.
Από την άλλη, οι Σλαβομακεδόνες, υποστηρίζουν τους Ρεπουμπλικάνους και τον Τζον Μακκέην.

Σε σημερινή του οδηγία το WORLD MACEDONIAN CONGRESS (των Σλαβομακεδόνων, όχι των κανονικών Μακεδόνων), προτρέπει τους Σλαβομακεδόνες, των Η.Π.Α. να ψηφίσουν ΜακΚέην.

Μια λεπτομέρεια: Οι "ελληνικές", ψήφοι είναι περίπου 900.000, ενώ οι Σλαβομακεδονικές περίπου 15.000 (το 1/60 των "ελληνικών"). Επίσης δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι οι "ελληνικές" ψήφοι, πάνε μονοκούκι ή ψηφίζουν πρώτα για την Ελλάδα. Είναι φυσικό οι ομογενείς μας να μην επιλέγουν όλοι κόμμα με βάση τη θέση του στα ελληνικά ζητήματα, όμως ένας σημαντικός αριθμός, το κάνει. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι είναι πρώτα Αμερικανοί πολίτες. Οι Μακεδόνες (οι κανονικοί) της Αμερικής είναι πάντως πολύ ενωμένοι και η Παμμακεδονική είναι μια πανίσχυρη οργάνωση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη