29 Αυγ 2008

Γράμμα στον Γιώργο Αλογοσκούφη


Του Γιάννη Παπαϊωάννου

Προβληματισμένος για το μελλον σας ως Υπουργός Οικονομίας και Παρατηρώντας την Ιστορία των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδος τα τελευταία χρονιά ,τα άστρα και φυσικά τον καφε … είδαμε το μέλλον σας.

Δεν χρειάζεται καμιά μεγάλη Μαντική ικανότητα, ούτε πολύ προσπαθεια για να δούμε ότι η σαδιστική επιμονή του Καραμανλή στο πρόσωπο σας, έχει ως στόχο… το πέταμα σας ως “μπάζο” μετά τις ευρωεκλογές.

Η πτώση της ΝΔ είναι αναμενομένη και η αποτυχία σας θα παρουσιαστεί ως μονή αιτία για αυτή την πτώση.

Ο Καραμανλης λοιπόν, μαζεύει μπάζα για εκείνη την ώρα. Μπάζα τα οποία θα πετάξει στην θάλασσα λέγοντας «λάβαμε το μήνυμα» και κάνοντας ανασχηματισμό. Βέβαια μαζί με εσάς θα είναι και ο υπουργός ανάπτυξης… άρα παρέα θα έχετε.

Από εκεί και πέρα τώρα.
Θα γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος. θα γυρίζεται ένα γύρω για να υπερασπίστηκε τις επιλογές σας ως Υπουργός. Εκτιμώ ότι δεν θα βρεθεί ούτε ένας συνάδελφος σας που θα θέλει να φωτογραφηθεί μαζί σας, ενώ όλοι θα προφασίζονται «δουλειές» όταν τους καλείται έστω και για έναν καφέ.

Συχνά να πυκνά θα ακούτε σε πάνελ να σας κατηγορούν και δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα. Η περίοδος Αλογοσκουφη στο υπουργείο, θα γίνεται ολοένα και περισσότερο και τελικά θα μείνει στην Ιστορία, ως ζοφερή, μαύρη, και άραχλη, αντίστοιχη ή και χειρότερη,της περιόδου Μάνου. Εσείς θα είστε κομμένος από παντού.
Κανείς Υπουργός δεν θα δέχεται να σας κάνει ένα ρουσφετακι της προκοπής, ειδικά τώρα που «μαζέψατε» τα λεφτά των ειδικών λογαριασμών.

Ένα πρωί ο Καραμανλής θα σας προσπεράσει χωρίς να σας χαιρετήσει για να μην εκτεθεί και εσείς θα κουβαλάτε πάνω σας την ρετσινιά του αποτυχημένου.

Στις εθνικές εκλογές θα τιμωρηθείτε από την βάση της ΝΔ και γενικώς θα φταίτε για όλα. Η πολιτική σας καριέρα σας θα λάβει ένα ήσυχο τέλος εκτός και εάν:

Ιδρύσετε ένα κόμμα σαν του Μάνου ή τεθεί θέμα ηγεσίας στην ΝΔ οπότε… θα διαγραφτείτε για να διαγραφεί μαζί σας και το κακό παρελθόν όπως πολλοί προκάτοχοι σας. Το είδαμε το κάναμε το ξέρουμε!

Αυτά λοιπόν…
Κοινώς τελειώσατε πολιτικά και είναι θέμα χρόνου να πεταχτείτε ως στημένη λεμονόκουπα.
Και εάν την είχατε ψωνίσει με το: Τσάρος της οικονομίας, πρώτος την τάξη υπουργός, πανίσχυρος, στενός συνεργάτης, της απολύτου εμπιστοσύνης κλπ κλπ. Μάθετε ότι σας δουλεύαμε εν ψυχρώ αγαπητέ μου… Με όλους το κάνουμε…!
Μάθετε ακόμα και αυτό που λέει ο σοφός λαός μας: Αν πας πολύ κοντά στο «τζάκι» καίγεσαι… !

Οποιαδήποτε προσπάθεια σας να “την κάνετε με ελαφριά πηδηματάκια “…διαχωριίοντας την θέση σας απο την αθλιότητα!

θα εκτιμηθεί δεόντως από την Ελληνική κοινωνία και τις αγορές…

Εγώ υπόσχομαι να γράψω άρθο με τίτλο!

“Την κάνεις ε;… Λαμόγιο.” (χεχε)

Να είστε καλά. Με την αποπομπή σας -που θα είναι και η δικαίωση μου- θα αποστείλω σοκολάτες.


Εν λαρίση

τη 29η Αυγούστου του 2008!

(Εν μέσω χαβαλε!)

Παπαίωάννου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη