2 Οκτ 2008

ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Ποτέ άλλοτε στην πολιτική ιστορία του τόπου, δεν είδαμε πολιτικό αρχηγό να παρακαλάει καθημερινά στα κανάλια με τόσο εμετικό τρόπο, πολιτικό αρχηγό άλλου κόμματος για να συνεργαστεί μαζί του.
Το θέαμα του πολιτικοκοινωνικού «λινατσαριού» του Καρατζαφέρη, το αντικρίσαμε για πρώτη φορά στη κηδεία του μακαριστού Χριστόδουλου, όπου ο Πρόεδρος Γιώργος, έσπρωχνε τους πάντες και τα πάντα για να βρεθεί δίπλα -δίπλα στον Καραμανλή, εκλιπαρώντας προφανώς έστω και για ένα συμβολικό χαιρετισμό από τον πρωθυπουργό, ή έστω για να υπάρχει μία τηλεοπτική εικόνα ή φωτογραφία ότι...είναι μαζί!!!!!
Πρόεδρε Γιώργο, ιδεολογικά τι είσαι;
Πότε συμφωνείς με τον ένα, πότε με τον άλλο, καλά το δικό σου ιδεολογικό στίγμα ποιό είναι;
....

Γι' αυτό σε ψήφισαν οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ;
Για να συνεργαστείς με τον Καραμανλή, τον οποίο έβριζες πολιτικά και χυδαιολογούσες εις βάρος του σε προσωπικό επίπεδο για μία οκταετία;
.....
Άσε που το κόμμα σου παριστάνει ότι είναι και χριστιανικό.
Πώς όμως γίνεται όταν έχει βουλευτή τον πλασιέ βιβλίων Α. Γεωργιάδη, ο οποίος πέραν των όσων έντεχνα μέσω εκπομπών, βιβλίων, φροντιστηρίων, προωθεί τον δωδεκαθεϊσμό.
(Υπάρχει το βίντεο από την εκπομπή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ψαριανός, απεκάλυψε ότι με τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη ήσαν μαζί στον Δωδεκαθεϊσμό).
Συμβιβάζεται Χριστιανισμός και Δωδεκαθεϊσμός; Είναι ψέμα ότι οι δωδεκαθεϊστές μισούν τον Χριστιανισμό;
....
Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι συρφετός.
Άσε πια εκείνο το «πόθεν έσχες» σου με τα 37 ακίνητα που απέκτησες από τη ……δουλειά σου!!!!
.....
Με σένα πρόεδρε Γιώργο, δεν συνεργάζεται κανένα κόμμα.
Γάμος χωρίς να θέλουν και οι δύο, δεν γίνεται.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του αναγνώστη, εδώ
(αν και περιττό, να επαναλάβουμε, ότι στο taxalia δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις, αρκεί να μην είναι υβριστικές και αυτονόητο είναι το blog δεν ταυτίζεται απαραίτητα, με τις απόψεις των αναγνωστών, τις οποίες πάντα δημοσιεύουμε όταν έχουν ενδιαφέρον)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη