20 Νοε 2008

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΝΤΟΡΑ;

Η έγκυρη ιστοσελίδα antinews.gr, σε δημοσίευσή της στις 19-11-2008, έχει αναρτήσει άρθρο με τον εύστοχο τίτλο H (ευρύτερη) Αγία Οικογενεία και ο …Σόρρος, σύμφωνα με το οποίο γίνεται η εξής απίστευτη αποκάλυψη: ο αδελφός της συζύγου του Κώστα Μπακογιάννη, υιού και ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ της κυρίας υπουργού των Εξωτερικών της χώρας μας, HTAN ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!
Αναλυτικότερα λοιπόν, ο συντάκτης του άρθρου, που είναι και ιδιοκτήτης και διαχειριστής της ιστοσελίδας, αποκαλύπτει, ότι ο κύριος ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ, αδελφός της ΚΑΛΛΙΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΟΥ συζύγου του ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, υπήρξε εκπρόσωπος του ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΣΡΟΣ σε εταιρεία real estate που ίδρυσε στην Ελλάδα το 2002!!!
Έτσι έκπληκτοι διαβάζουμε ότι: ‘Το 2002 και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ο Τζορτζ Σόρος αποφάσιζε να δραστηριοποιηθεί (κι αυτός) στο ελληνικό real estate σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μίχαλο. Στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία, η Hellenic Land, στο Δ.Σ. της οποίας ο όμιλος του κ. Σόρος εκπροσωπείτο από τους Ρίτσαρντ Μάλι και Μίλτο Καμπουρίδη’
Πιο κάτω, ο καλόπιστος αναγνώστης θα διαβάσει επίσης, ότι ο κύριος Μίλτος Καμπουρίδης, ήταν συνιδρυτής και επι πέντε ολόκληρα χρόνια, ΣΤΕΛΕΧΟΣ στην Soros Real Estate Partners, μια εταιρεία που ασχολείται με τις επενδύσεις στο real estate στην Ν.Α. Ευρώπη.
Στον γεωγραφικό χώρο δηλαδή, που συμπεριλαμβάνει και την επικράτεια του μορφώματος των Σκοπίων!
Επειδή λοιπόν ο καλόπιστος αναγνώστης του άρθρου, δεν θα υποθέσει ΠΟΤΕ ότι μπορεί να μπερδευτούν οι οικογενειακές σχέσεις με την πολιτική και ιδιαίτερα με την διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας απέναντι στις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ των Σκοπίων, ας αφήσουμε αυτές τις διάφορες υποθέσεις για τους …κακόπιστους αναγνώστες!
Και ρωτάω λοιπόν εγώ ο κακόπιστος αναγνώστης και κάτοικος της απομακρυσμένης από την πλατεία Κολωνακίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ο πιο ΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ και χρηματοδότης των ΝΑΖΙΣΤΩΝ της κυβέρνησης των Σκοπίων ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, μπορεί να επηρεάσει την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας;
Τον υποθετικό τρόπο επηρεασμού, τον αφήνω στην φαντασία σας…
Και επειδή ΜΕ αρέσει να δίνω ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ απαντήσεις πάντα, η προσωπική μου άποψη είναι ότι – αν το προσπαθήσει αρκετά- ΜΠΟΡΕΙ!!!
Η δική σας ποια είναι κύριε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος
Υ.Γ.
Για να διαβάσετε όλο το άρθρο του ΑΝΤΙ, κάντε κλικ στη διεύθυνση:
http://www.antinews.gr/?p=4304#comment-155095
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη