17 Νοε 2008

Αθανάσιος Πάπιστας: εγώ έδωσα το βίντεο στο Στέφανο Διαμαντόπουλο

Χθες ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Θεσσαλονίκη, Στέφανος Διαμαντόπουλος, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο βίντεο το είχε στην κατοχή του ήδη από τα μέσα Ιουλίου του 2007 ο ίδιος ο Αθανάσιος Πάπιστας.
Μάλιστα τότε τον είχε καλέσει στα γραφεία της εταιρείας και του το είχε δείξει, σε μια προσπάθεια να ισχυριστεί πως δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο με τα οικόπεδα της Μονής και πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος, Μ. Κουκοβίνος, επιχειρούσε να αποσπάσει κέρδη από την υπόθεση.
Το συγκεκριμένο βίντεο ίσως και κάποια άλλα, σε συνδυασμό με την εμπλοκή και του Μάρκου Καραμπέρη, ο Αθ. Πάπιστας φαίνεται πως τα χρησιμοποίησε περισσότερο για να «κλείσει» στόματα γύρω από αυτήν τη «δύσοσμη» υπόθεση των οικοπέδων, παρά για να λάμψει η αλήθεια.
Στην εταιρεία ΑΝΘΕΜΙΑΣ, πρόεδρος της οποίας είναι ο Α.Πάπιστας, συμμετείχε ως μέλος του ΔΣ μέχρι τον περασμένο Ιούνιο και ο Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, που ως δικηγόρος της Μονής Βατοπεδίου πήρε μέρος στη σύνταξη των συμβολαίων για τα 64 οικόπεδα της Θεσσαλονίκης που κατέληξαν στην «Ανθεμιάς ΑΕ».

Να θυμήσουμε στους Θεσσαλονικείς, μια ..παλιά ιστορία;

Στα ιχνη κυκλωματος εμποριας βρεφων, με εδρα τη Θεσσαλονικη και η δραστηριοτητα του ξεπερνα τα ελληνικα συνορα, βρισκεται η Ασφαλεια μετα τη συλληψη τριων τσιγγανων και του δικηγορου Αλεξανδρου Χατζηαλεξανδρου, στο γραφειο και το σπιτι του οποιου στη Θεσσαλονικη, κατασχεθηκαν 273 φακελλοι και δυο δισκετες, που αφορουν υποθεσεις υιοθεσιων. Οι περισσοτερες απο τις υιοθεσιες αυτες, που αναφερονται στους φακελλους, εχουν ηδη γινει, ενω ενας μεγαλος αριθμος επροκειτο να γινει συντομα. Τα βρεφη ειναι τσιγγανακια απο την Ελλαδα, ενω αλλα προερχονται απο χωρες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης, την Αλβανια, τη Βουλγαρια και τη Ρουμανια. Τα βρεφη διοχετευονταν σε οικογενειες απο την Ελλαδα, τη Γερμανια, τις Ηνωμενες Πολιτειες και τη Σουηδια. Τοσο ο δικηγορος, οσο και οι τρεις τσιγγανοι οδηγηθηκαν σημερα στον 23ο ανακριτη να απολογηθουν, μετα τη διωξη σε βαθμο κακουργηματος, που ασκησε εναντιον τους ο εισαγγελεας. Μετα την απολογια της κριθηκε προφυλακιστεα η Παρασκευη Λατιφη, μητερα του βρεφους, ο δικηγορος Αλεξανδρος Χατζηαλεξανδρου αφεθηκε ελευθερος με χρηματικη εγγυηση ενος εκατ. δρχ. ενω το ζευγαρι Δημητρης και Ειρηνη Λατιφη ζητησαν προθεσμια και θ'απολογηθουν τη Δευτερα.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη