15 Δεκ 2008

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

του Αναστάσιου Καζαντζίδη
Μην τον ψάχνετε, δεν θα τον βρείτε στον ελλαδικό χώρο!

Ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης του ελληνισμού, είναι ο κύπριος πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος!

Είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή αντιστάθηκε στο άθλιο αγγλοτουρκικό σχέδιο Ανάν και βροντοφώναξε σαν άλλος Μεταξάς το νέο ΟΧΙ!

Την ίδια ώρα στην μητέρα Ελλάδα, οι οσφυοκάμπτες έλληνες πολιτικοί, φώναζαν το δικό του μικρό, το δικός τους ενδοτικό ΝΑΙ….

Γεώργιος Παπανδρέου ο μικρός, μαζί με την Ντόρα Μπακογγιάννη-Μητσοτάκη-Κούβελου, μαζί με τον συνταξιούχο καθηγητή Σημίτη, όλοι συντάχθηκαν με τα συμφέροντα των Άγγλων, των Αμερικάνων, των Τουρκοκυπρίων!

Εκτός από τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή…

Και ο κυπριακός λαός βροντοφώναξε στο δημοψήφισμα ένα
τεράστιο ΟΧΙ του συντριπτικού ποσοστού 80%!!!

Και πάγωσε ο Γιώργος, πάγωσε η Ντόρα, πάγωσαν οι Αμερικάνοι, πάγωσαν όλοι….

Και από εκείνη τη στιγμή, άρχισαν το πριόνισμα του προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Άρχισαν να μεθοδεύουν την ανατροπή του.

Μαζί με τους…συμμάχους τους Άγγλους, Τούρκους και Αμερικάνους….

Μεθοδεύουν, μεθοδεύουν, μεθοδεύουν!

Αυτό που τους απασχολεί στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου, είναι πως ο σημερινός πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος θα χάσει τις εκλογές και η προεδρία θα πέσει σε πρόεδρο υπέρμαχο του ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν…

Γιατί ο προσωπικός σύμβουλος του Καραμανλή, ο περιβόητος κύριος Λόυλης, πήγε στην Κύπρο να προσφέρει τις συμβουλές του στον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, του δικού μας ΚΚΕ σα να λέμε, στον κύριο Χριστόφια;

Οι συγκεκριμένες εκλογές, έχουν χαρακτήρα εθνικά κρίσιμο, είναι αυτές που θα κρίνουν την μελλοντική επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας ως ενιαίας κρατικής οντότητας ή θα οδηγήσουν στον επίσημο διαμελισμό του νησιού. Οι πάντες στην Κύπρο, γνωρίζουν ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος είναι ο εκφραστής της πολιτικής που μιλά για ενιαία Κυπριακή Δημοκρατία, είναι αυτός που αντιτάχθηκε στο σχέδιο Ανάν, το οποίο και θα διχοτομούσε το νησί. Οι υποψήφιοι Χριστόφιας & Κασσουλίδης, έχουν ταχθεί υπέρ του σχεδίου Ανάν και της άμεσης διαπραγμάτευσης με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ταλάτ, για την εξεύρεση κοινώς αποδεκτής λύσης.

Η τρίτη υποψηφιότητα, αυτή του ευρωβουλευτή Μάριου Ματσάκη, ο οποίος και προέρχεται από τους κόλπους του Τάσσου Παπαδόπουλου, ανακοινώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σε τι θα μπορούσε να εξυπηρετήσει μία τέτοια υποψηφιότητα, πέραν από το ότι –απλά- να βλάψει τον Τάσσο Παπαδόπουλο, μια και όσους ψήφους θα έλξει, θα προέρχονται από το κόμμα του Κύπριου Προέδρου; Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δύσκολα ο Μάριος Ματσάκης θα ξεπεράσει το 2% του εκλογικού σώματος. Το 2% αυτό όμως, το οποίο και θα προέρχεται μέσα από τα σπάργανα του ΔΗΚΟ, ίσως αποδειχθεί καταστροφικό για τον Τάσσο Παπαδόπουλο, δεδομένου ότι η κόντρα του με τους Χριστόφια-Κασσουλίδη, αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Κρίσιμες οι εκλογές στην Κύπρο και για τον ελληνισμό γενικότερα.

Γι αυτό πρέπει όλοι εμείς οι Πανέλληνες, σε όποιο σημείο του κόσμου και να βρισκόμαστε, να στηρίξουμε την προσπάθεια του τελευταίου μεγάλου ηγέτη του ελληνισμού, του προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου!

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΝΗΣΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!

ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος


Υ.Γ.

Αυτά έγραψα πριν τις τελευταίες προεδρικές εκλογές στο μαρτυρικό νησί.

Δυστυχώς τα γεγονότα επαλήθευσαν τα παραπάνω γραφόμενα.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν και το βιολογικό ρολόι του πρώην προέδρου της Κύπρου, σταμάτησε να χτυπά.

Ο Τάσος έφυγε, αλλά ο αγώνας και τα λόγια του παραμένουν χαραγμένα στη συλλογική ΜΝΗΜΗ ολόκληρου του ελληνισμού!

Έφυγε ο τελευταίος ηγέτης!

Τα χειρότερα για τον ελληνισμό έρχονται και είναι μπροστά μας…




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη