θα πρόσεξες ότι στο taxalia δεν καταφερθήκαμε ΠΟΤΕ εναντίον σου, παρά το γεγονός ότι το 90% των blogs στα χώνουν!
Πολλοί, "τσιμπάνε" κλικς, χρησιμοποιώντας το διάσημο όνομά σου.
Εμείς δεν αισθανθήκαμε την ..ανάγκη να κάνουμε κάτι τέτοιο, γιατί δεν μας αρέσει η μονόχνωτη εναντίωση σε κάποιον "επώνυμο".
Το θεωρούμε καραγκιοζλίκι -και επιπλέον σε εκτιμούμε. !
Αλλά τώρα τελευταία τα έβαλες με άσχημο τρόπο εναντίον πολλών Blogs. Γιατί;
-Από δημοσιότητα δεν έχεις ανάγκη!-Από λεφτά δεν έχεις ανάγκη!
-Και οι εκπομπές σου και η zougla, πάνε καλά!
Γιατί ανακατεύεσαι με τα πίτουρα;
Τα έβαλες με το Θύμιο τον Παπανικολάου. Μικρή είναι η Ελλάδα, όλοι γνωριζόμαστε. Ο Θύμιος είναι συνεπέστατος στις (όποιες) αξίες του. Έχει μια αγωνιστική διαδρομή 40 χρόνων! Κανείς μας δεν είναι τέλειος! Κι εσύ, κι ο Θύμιος, κι εμείς, κάναμε λάθη, προσβάλλαμε κάποιους πιθανά στη ζωή μας.
Γιατί τέτοια εμμονή όμως με τον Θύμιο, τον Σωκράτη και το troktiko;
Υπάρχουν τόσα ζητήματα, που μπορείς να αναδείξεις ως καλός δημοσιογράφος, είναι ανάγκη να τρώγεσαι με τους bloggers και τους ξεσηκώνεις όλους;
Γιατί ..μάς την κουβέντα;ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ:
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μη μπορώντας να αντιπαρατεθεί στο ελάχιστο πάνω σε ιδέες και πνίγοντας παντελώς τις κριτικές μας επιστράτευσε τα σύνεργα του πλαστογράφου συκοφάντη και ταχυδακτυλουργού. Εμείς, επειδή ακριβώς η ιστορία μας είναι γνωστή σε όλους τους αγωνιστές της Αριστεράς, δεν αποκρύβουμε τις ελεεινές συκοφαντίες του. Να τη γράφει Εδώ: http://www.zougla.gr/news.php?id=1240
@ Έτσι που λες ρε… σαλταδόρε, όχι σαν κάτι άλλους που είχαν άδεια να πουλάνε αριστερά βιβλία επί χούντας, όταν ο πολίτης δεν μπορούσε να αγοράσει εφημερίδα στο περίπτερο…
@ Άντε μπράβο γιατί η αντιστασιακή σου δράση άφησε πολλά ερωτηματικά, τα οποία βέβαια μπάλωσε η διανοητική σου κατάσταση…
Φαίνεται από αυτά που γράφει ότι ο Μάκης εκείνο τον καιρό ήταν σε άλλο πλανήτη. Διαφορετικά θα γνώριζε την ύπαρξη του εκδοτικού φαινομένου και ότι δεν χρειαζόντουσαν «άδειες». Είχε πλημμυρίσει η Ελλάδα από εκδόσεις ριζοσπαστικού και αριστερού περιεχομένου και από βιβλιοπωλεία «στέκια», τα οποία αποτέλεσαν και τα πρώτα «προζύμια» των μετέπειτα φοιτητικών αγώνων.
Οι πέντε πρώτοι ιστορικοί εκδοτικοί οίκοι που σπάσανε τη χουντική τρομοκρατία στο βιβλίο ήταν: «Κάλβος» το 1968, «Στοχαστής» και «Κείμενα» το 1969, «Επικαιρότητα» και «Νέοι Στόχοι» αρχές ’70. Οι «Νέοι Στόχοι» (το σημερινό ΡΕΣΑΛΤΟ) δεν ήταν από τους πρώτους… Περισσότερα εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19832#19832