9 Φεβ 2009

To είδαμε κι αυτό: η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε ρόλο χαφιέ των μπάτσων!

"Εάν, για παράδειγμα, ο Δημητράς, ο Λαζόπουλος, ο Ψαριανός και πόσο μάλλον η συνδικαλίστρια Κούνεβα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, κατέθεταν μηνυτήριες αναφορές και ζητούσαν τον εντοπισμό των υβριστών τους, θα έπρεπε να κινηθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να εντοπίσει τους bloggers, όπως έγινε το 2006 με τη μήνυση που είχε καταθέσει ο Δ. Λιακόπουλος εναντίον blogger που τον κορόιδευε. "
http://new.enet.gr/?i=news.el.home&id=14494


αυτά γράφει η εφημερίδα των ανοιχτών οριζόντων και της δημοκρατίας, η Ελευθεροτυπία, για τα μπλογκς που καταφέρονται εναντίον του παρακρατικού (ναι αυτό σημαίνει παρακράτος! και το αντιλαμβάνεστε ΟΛΟΙ) indymedia.


η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "καρφώνει" στους "μπάτσους", εμμέσως πλην σαφώς, ένα μη αρεστό διαδικτυακό τόπο. Προτροπή από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε Δημητρά, Κούνεβα, Λαζόπουλο κλπ, να καταθέσουν μηνυτήριες αναφορές και να ζητήσουν από το Σφακιανάκη τον εντοπισμό των υβριστών τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Και μικροψυχία στο φινάλε: "όπως έκανε ο Λιακόπουλος!". Τώρα, πού μπλέκεται ο παμπόνηρος εμποράκος με όλα τα παραπάνω....(???)


Έλα μ...ί στον τόπο σου! Τι άλλο θα δούμε σ'αυτή τη ζωή ! Την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ να ζητά την επέμβαση των μπάτσων για να κλείσουν ιστολόγια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη