29 Μαρ 2009

Αφγανοί στην Ελληνική Αστυνομία; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

E-mail ss....@yahoo.cm
Στον «Ελεύθερο Τύπο» της Παρασκευής 27.03.09 δημοσιεύθηκε πρωτοσέλιδο στο οποίο αναφέρεται ότι για λόγους περιορισμού της εγκληματικότητας οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. μελετούν την πρόσληψη μεταναστών στην Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα το άρθρο του «Ελεύθερου Τύπου» αναφέρει ότι «συνεργάτες του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για τη Δημόσια Τάξη, κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη επιβεβαίωσαν στον «Ελεύθερο Τύπο» ότι το θέμα εξετάζεται σοβαρά, ενώ εισήγηση να ενταχθούν αλλοδαποί στο... αστυνομικό προσωπικό της χώρας μας, κατά τα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών κρατών και ιδίως της Βρετανίας και των ΗΠΑ, έχει καταθέσει παλαιότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Κώστας Μπίτσιος».

Στο άρθρο αναφέρεται ακόμη ότι και συνδικαλιστές Αστυνομικοί συμφωνούν με αυτή την απόφαση, όπως ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Δημήτρης Κυριαζίδης που είχε επισημάνει ότι: «Πρόκειται για ένα θέμα ταμπού για την ΕΛ.ΑΣ., το οποίο έχει τεθεί και υπηρεσιακά, αλλά δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. ……. πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αμέσως σε αστυνομικά καθήκοντα πολίτες τρίτων χωρών, διότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα μας και αποκτούν την ελληνική υπηκοότητα δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να τα αποκλείσει από τις πανελλήνιες εξετάσεις και να απαγορεύσει έτσι την πρόσληψή τους στην Αστυνομία».

Στο άρθρο αναφέρεται ότι τη σχετική εισήγηση έχουν κάνει, κατά πληροφορίες, και οι αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιαρντ που βρέθηκαν στην Αθήνα για να μεταφέρουν την εμπειρία τους και οι οποίοι δήλωσαν πώς η Σκότλαντ Γιαρντ διαθέτει σήμερα περί τους 1.200 μετανάστες αστυνομικούς, ενώ στην πολυπολιτισμική Νέα Υόρκη το 1/3 των αστυνομικών είναι αλλοδαποί.

Μάλιστα ο «Ελεύθερος Τύπος» έχει στο site του και ψηφοφορία (http://www.e-tipos.com/greece) για το εάν πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να προσλάβει αλλοδαπούς. Πιστεύω ότι η ψηφοφορία αυτή όπως και το άρθρο έχουν σαν στόχο την μέτρηση των αρχικών αντιδράσεων ώστε να δουν εάν η Ελληνική κοινωνία διαβρώθηκε αρκετά ώστε να καταπιεί και αυτό. Πρέπει να δείξουμε εγκαίρως την αντίδραση μας.

Φαίνεται ότι η έξαρση της εγκληματικότητας την οποία προβάλλουν τα κανάλια τον τελευταίο καιρό δεν είχε σαν μοναδικό στόχο την κυβέρνηση αλλά να είχε και παράλληλα σκοπό την προετοιμασία της Ελληνικής κοινωνίας για τέτοιου είδους μέτρα τα οποία σαν τελικό στόχο έχουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Κόσσοβο.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι «αφού η ΕΛ.ΑΣ. είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα των μεταναστών άρα πρέπει να την παραδώσουμε στους μετανάστες». Η ΕΛ.ΑΣ. όμως δεν είναι ανίκανη. Η πολιτική της ηγεσία την εμποδίζει να δράσει και όταν συλλαμβάνει παρανομούντες η δικαστική εξουσία αφήνει τους δράστες ελεύθερους σύμφωνα με τους νόμους που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων.

Ποιους θέλουν να προσλάβουν στην ΕΛ.ΑΣ.; Αυτούς που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας και δεν ξέρουμε τι εγκλήματα είχαν κάνει στην δική τους; Αυτούς που μόλις βρήκαν ευκαιρία έκαψαν και λεηλάτησαν την Αθήνα; Και τι περιμένουμε από ανθρώπους που είναι εθισμένοι τόσον καιρό στην παρανομία; Πως θα προστατεύσουν τον νόμο αυτοί που τον παραβιάζουν καθημερινά; Εξ άλλου οι περισσότεροι από τους Αφγανούς μετανάστες (που οι Άγγλοι μας συμβουλεύουν να προσλάβουμε) είναι φανατικοί ισλαμιστές. Θα σώσουν λοιπόν την πατρίδα μας αυτοί που κατέστρεψαν την δική τους; Ή μήπως θα δράσουν σαν πυρήνες ελεγχόμενοι από άλλα κέντρα εναντίον της Ελλάδος. Και αφού όλα τα αστυνομικά τμήματα επανδρωθούν με κάποιους μωαμεθανούς μήπως στα πλαίσια της απρόσκοπτης άσκησης των θρησκευτικών τους καθηκόντων (σε 20 ή 30 χρόνια) θα πρέπει η Ελλάδα να γεμίσει τζαμιά; Δεν είναι πιο απλό αντί για την αλλαγή της Ελληνικής κοινωνίας να επιστρέψουν οι οικονομικοί μετανάστες στην πατρίδα τους και να βοηθήσουν την δική τους πατρίδα; Ας τους βοηθήσουμε με γνώσεις και χρήματα αντί να αποτελούν το λούμπεν προλεταριάτο της Αττικής να γίνουν η αστική τάξη της πατρίδας τους.

Εάν τελικά το μέτρο της πρόσληψης αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ υλοποιηθεί θα είναι καταστροφικό για την Ελλάδα. Διότι μη φαντασθείτε ότι θα προσληφθούν λίγοι πληροφοριοδότες ή απλοί αστυφύλακες. Το πλέγμα των νόμων που υπάρχει στις Αγγλοσαξονικές χώρες για ευνοϊκές διακρίσεις αργά ή γρήγορα θα έρθει και εδώ και σύντομα θα δούμε τους τέως κακοποιούς να ανεβαίνουν με γρήγορα βήματα στην ιεραρχία της ΕΛ.ΑΣ. Οι λύκοι θα φυλάνε τα πρόβατα. Στο κάτω-κάτω εάν χρειάζονται μεταφραστές ή αστυνομικούς που να γνωρίζουν τις συνήθειες των μεταναστών ας γίνει μία διακρατική συμφωνία συνεργασίας με τις αστυνομίες των αντίστοιχων χωρών ή ας εκπαιδευθούν Έλληνες αστυνομικοί σε αυτές τις χώρες.

Τρόποι υπάρχουν χωρίς να παραδώσουμε την εκτελεστική εξουσία της χώρας μας στους μετανάστες. Ποιο θα είναι το επόμενο μέτρο άραγε; Να καλέσουμε Τούρκους και Σκοπιανούς για τον στρατό μας;

Ας δείξουμε την αντίδραση μας σε αυτό το μέτρο που μας ετοιμάζουν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη