16 Απρ 2009

Σοκ στον τουρισμό μας από την ταξιδιωτική οδηγία των Σκοπιανών

Πέρα από το φαιδρό του θέματος, Ντόρα μου, ας μιλήσουμε σοβαρά:
Υπάρχει κανένας λόγος να φερόμαστε με τόσο τακτ σε αυτό το κράτος;
Μέχρι τώρα σπάσαμε όλα τα ρεκόρ υπομονής, διαλλακτικότητας, προσπάθειας για καλή γειτονία. Κάναμε απίστευτες και ντροπιαστικές υποχωρήσεις, επιτρέποντάς τους να πλαστογραφούν την ιστορία και κυρίως να δυσφημούν κάθε μέρα την Ελλάδα, πράγμα που είναι άσχετο από τις διαπραγματεύσεις (τι να πρωτοθυμηθούμε, από τη σβάστιγκα του Ατανας Μπότεφ, μέχρι την τελευταία οδηγία;).
Με πολύ βαριά καρδιά, σε αυτό το blog, είπαμε να συζητήσουμε το θέμα της σύνθετης ονομασίας. Ας τους παραχωρήσουμε το δικαίωμα να λέγονται "Vardar Makedojia". Είπαμε, να το συζητήσουμε, για να μη διαιωνίζεται η εκκρεμότητα και να ζήσουμε ειρηνικά, να απαλείψουμε χάριν των παιδιών μας τις εντάσεις στη Βαλκανική, αλλά αυτοί Ντόρα μου, θα στο πω πολύ χοντρά και απλά: είναι πολύ μαλάκες!!!
Όσο υποχωρούμε και τους καλούμε να προσέλθουν με σοβαρότητα σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, τόσο αυξάνουν τις προκλήσεις !
Ε, άι σιχτίρ στο τέλος!!! Τέρμα σε κάθε διαπραγμάτευση, τέρμα τα χαϊδέματα.
Και για να γίνω ακόμη πιό σαφής Ντόρα μου, θα σου θυμίσω μια χυδαία, αλλά ενδεδειγμένη ρήση του Ονορέ Ντε Μπαλζάκ (προσαρμοσμένη):
"Ο Σκοπιανός είναι σαν τον π.......(πέος). Όσο τον χαϊδεύεις, τόσο σηκώνεται ! Και στο τέλος, σε ........;άει κιόλας !"
Vasilis/taxalia, 15-4-2009



Share on Facebook
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη