25 Μαΐ 2009

Απάντηση και ερωτήσεις στον Μιχάλη Τρεμόπουλο

ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗ

Κύριε Τρεμόπουλε,
Παρόλο που δεν έχω καμία σχέση με τους «ορκισμένους» δήθεν εχθρούς σας που κατονομάστηκαν στην απάντησή σας στο παρόν ιστολόγιο, ως κάτοικος Μακεδονίας με οικολογική συνείδηση, συνεχίζω να έχω κάποιες ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΕΣ απορίες στις οποίες ΕΠΙΜΕΛΩΣ αποφύγατε να απαντήσετε.
Σε προηγούμενη ανάρτηση , στο παρόν blog, αποκαλέσατε τους Σκοπιανούς ΕΘΝΙΚΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» (!) κάτι που είναι άσχετο με το γεγονός ότι... η Ελληνική Βουλή αποδέχθηκε την προοπτική μίας σύνθετης ονομασίας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι αυτό ήταν ΑΤΟΠΗΜΑ της βουλής κι έγινε ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τη θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Κι ούτε φυσικά είναι το μοναδικό απαράδεκτο ψήφισμα της βουλής.
Επειδή απευθύνεστε και ζητάτε την ψήφο από τους Μακεδόνες κι όχι μόνο από άσχετους αριστερούς Βορείων Προαστίων , ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ... αποκαλούνται οι Σκοπιανοί ΜΟΝΟ από το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και από την εθνικιστική κυβέρνησή τους.

Από τη στιγμή που μιλάτε κ.Τρεμόπουλε για «ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» σημαίνει ότι για εσάς υπάρχει ΕΘΝΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» και το οποίο δικαιωματικά πρέπει να κατέχει και την Μακεδονική Γη σύμφωνα με τους Σκοπιανούς. Αυτός λοιπόν είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ των Σκοπιανών τον οποίο έμμεσα έχετε ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ και ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ως ΟΡΘΟ και ΛΟΓΙΚΟ συμβαδίζοντας με την πολιτική του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ και ΕΝΑΝΤΙΑ στο κοινό αίσθημα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τους οποίους ζητάτε την ψήφο αλλά κυρίως την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ. Ζητάτε από τους Έλληνες και τους Μακεδόνες ειδικότερα να σας πληρώνουν ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ κάθε μήνα, για τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να μπορείτε και ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ να αποκαλείτε τους Σκοπιανούς ... «ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»;;; Ζητάτε να σας εκλέξουν ώστε να ψηφίζετε με την ίδια αναισθησία σχετικές αποφάσεις για τα Εθνικά μας θέματα;;;

Το ΥΠΟΠΤΟ είναι ότι και ΑΛΛΟ ΕΝΑ στέλεχος του δικού σας κόμματος των «ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ» έχει τις ίδιες περίεργες ιδέες με τους Σκοπιανούς εθνικιστές. Και ο κύριος Χρυσόγελος από το κόμμα σας ΕΠΙΣΗΣ θεωρεί λογικό οι Σκοπιανοί να ονομαστούν «Μακεντόντσι» (!) που στα Ελληνικά μεταφράζεται ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και στα Αγγλικά Macedonians!!!

Με λίγα λόγια διαπιστώνουμε ότι το «οικολογικό» σας κόμμα έχει ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ για το Σκοπιανό και οι οποίες είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΣ με τις απόψεις του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ και της FYROM αλλά ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ με τις απόψεις εκατομμυρίων Ελλήνων από των οποίων τις τσέπες θέλετε να εισπράττετε τις βουλευτικές αμοιβές και όλα όσα συνοδεύουν την ενδεχόμενη εκλογή σας. Φαίνεται να έχετε «εμβαθύνει» στο Σκοπιανό πολύ περισσότερο από την Οικολογία που υποτίθεται ότι σας απασχολεί.


Μήπως κ.Τρεμόπουλε θεωρείτε ΦΑΣΙΣΤΕΣ τις εκατοντάδες χιλιάδες των Μακεδόνων που κατέβηκαν στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ή μήπως είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ το 82% των Ελλήνων που απαίτησε το ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ και το 68% των Ελλήνων που ΔΕΝ επιθυμούν καν τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εντός της ονομασίας της FYROM;

Δεν είναι λίγο προκλητικό από μέρους σας να ζητάτε την ψήφο των Μακεδόνων αποκαλώντας τους Σκοπιανούς ΕΘΝΙΚΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»;;;


Δεν είναι λίγο προκλητικό να ζητάτε από τους Έλληνες φορολογούμενους να πληρώνουν τις βουλευτικές αμοιβές και να θεωρείτε ότι ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασία των Σκοπίων;

Όταν ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πολύ καλά ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που μιλούν για «σκλαβωμένη Μακεδονία» είναι δυνατόν να ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , συνολικά ως χώρα , για εθνικισμό;


Κι απ’ότι φαίνεται και το κόμμα σας ετοιμάζεται να προστεθεί στο club των «πατριωτών» που ΕΝΙΣΧΥΕΙ τον εθνικισμό των Σκοπιανών για να ρίξει το ηθικό των Ελλήνων.

Για να κατανοήσω ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ αυτών των ΑΚΤΑΝΟΗΤΩΝ απόψεών σας περί «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ» ΕΘΝΟΥΣ ... που ζει στα Σκόπια , δηλαδή ΕΚΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, θα ήθελα πολύ να γνωρίζω εάν οι πρόγονοί σας πήγαιναν σε Βουλγαρικά Σχολεία και θρησκευόντουσαν σε Βουλγαρικές Εξαρχικές Εκκλησίες. Θα ήθελα πολύ να μάθω εάν το επίθετό σας προέρχεται από «εξελληνισμό» όπως αυτό κάποιου του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ και θα ήθελα να μάθω εάν έχετε προγόνους που συνεργάστηκαν με τους Βούλγαρους και τους ΝΑΖΙ κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Θα ήθελα να ξέρω εάν έχετε προγόνους που πολέμησαν ενάντια στην Ελλάδα με τα «Μακεδονικά» τάγματα του Τίτο και τέλος θα ήθελα να ξέρω εάν πιστεύετε ότι ΟΣΟΙ στην Ελλάδα γνωρίζουν το σλαβοφανές ιδίωμα ή έχουν σλαβοφανή επίθετα ανήκουν στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ , όρο που χρησιμοποιήσατε για να περιγράψετε τους Σκοπιανούς. Δεν περιμένω φυσικά να μου απαντήσετε αλλά επιτρέψτε μου να μπορώ να φανταστώ τις απαντήσεις σας στις συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Απλά θα ήθελα να σας θυμήσω ότι τα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ που λαμβάνει το κόμμα των «ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ», με το οποίο ταυτίζεστε επί του Σκοπιανού, οφείλονται στο ότι οι ντόπιοι Μακεδόνες ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ εκείνοι οι Βουλγαρίζοντες αυτονομιστές που συνεργάστηκαν με τους ΝΑΖΙ οδηγώντας στα αποσπάσματα Μακεδόνες πατριώτες.

Οι Μακεδόνες γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις συγγενικές σχέσεις των σημερινών «ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» με τους ΕΘΝΙΚΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ του Β’Παγκοσμίου Πολέμου που ήταν ΕΘΝΙΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.


Και μπορεί τώρα οι «ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» να χαίρουν τη στήριξη των δήθεν αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΟΑΚΚΕ αλλά 2.500.000 Μακεδόνες στην Βόρεια Ελλάδα ΔΕΝ ξεχνούν ΠΟΙΟΙ φορούσαν τα περιβραχιόνια με τη σβάστιγκα και κάρφωναν τους ντόπιους πατριώτες στους Γερμανούς. Επομένως κύριε Τρεμόπουλε των «ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ και ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ διότι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ντόπιοι (πάνω από 3.000 αναγνώρισε το Ελληνικό κράτος) αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να παραμείνει αυτή η γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ την μεταμόρφωση των Βουλγάρων συνεργατών των ΝΑΖΙ σε ... «ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ».
....
Σίμος Σταυρακίδης
(Τα υπόλοιπα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα στους διαχειριστές του taxalia)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη